fredag 22 februari 2013

Dåligt på kommentarfronten;)

Dagarna som varit och dagarna som kommer är det fullt upp här:) Min mamma fyller nämligen 80 år den 27 februari och vi - min syster och jag har lovat att sköta allt det praktiska och att kalaset ska vara hos min syster;) Det är min goa syster som gjort det mesta men jag har i alla fall stekt ett x antal kilo kycklingfiléer;) Idag blir det att förbereda allt inför morgondagen då kalaset skall hållas, div. dukning, uppläggning av kallskuret etc. etc. en del kaffedrickning och tjöt blir det nog också:) Det blir således inget bloggande för min del förrän till måndag i fall någon undrar:) Det har varit lite si och så med kommentarerna på andras bloggar under några dagar och det blir nog inte heller någon ändring på den fronten förrän till måndag:)

Igår hittade jag det här lilla söta "kakfatet" eller vad man nu ska kalla det för det är bara 24 cm högt så några kakor lär det inte får plats där, får se vad jag ska kunna ha det till:)

5 kommentarer:

 1. Hoppas ni får ett trevligt kalas tillsammans och att lilla mamma blir glad för uppvaktningen!

  Underbart vackert fat!

  /Lillianna

  SvaraRadera
 2. Det finns nog ingen som är lika bra på att lämna kommentarer som du :-) Så vi får väl försöka klara oss ett par dagar utan dig. Ha så underbart roligt på kalaset!

  SvaraRadera
 3. Håller med Fia du är suverän på att kommentera i alla fall min blogg. Ha så kul på kalaset!!Och jobba nu inte ihjäl dig..njut också:)
  Ha en underbar helg !!

  SvaraRadera
 4. Kära söta du!
  Du är världens bästa kommenterare så ta det med ro och ha en härlig stund.Super fint kakfat.
  Hälsa till din mamma
  Annika

  SvaraRadera
 5. Instämmer i kören! Du ger alltid så positiva kommentarer. Själv är jag urdålig på att kommentera och faktiskt också på att läsa bloggar. Jag "hinner" aldrig, tycker jag.

  SvaraRadera