måndag 10 december 2012

Liseberg!

 Idag har jag haft en helt underbar dag tillsammans med min syster i Göteborg och Liseberg;) Vi försöker att varje år ta en dag vid denna tiden på året där vi åker buss in till stan och tittar i affärer, fikar, äter en god middag med vin och sedan avslutar vi dagen med att gå på  Liseberg och njuta  av alla juleljus och annat vackert och trevligt som finns att titta på där:)
 Snacka om julstämmning!
Det var mycket folk i rörelse och det var perfekt väder med snö ca 4 minusgrader:) Det blåste dock rätt kallt så det var skönt att värma sig vid "kolgrillarna" eller inne i butikerna emellanåt:) Vid halv åttatiden plockade syrrans man upp oss utanför Universeum.  Tänk vad lycklig jag är att ha en syster att kunna dela en sådan här dag med:))

3 kommentarer:

  1. Ser magiskt ut! Visste inte att Liseberg har öppet så här års - men förstår att man inte precis kan åka karusell nu!
    Ha det gott!/Laila

    SvaraRadera
    Svar
    1. Många av åkattraktionerna är igång Laila, men det är allt annat som är kul att titta på "Jul på Liseberg" Medeltidsmarknad, renar, försäljare av alla möjliga slag:)

      Radera
  2. Åh..jättefint! Till helgen skall jag ta med mig maken ned till stan och mysa och ha lite jul, det är lite dåligt med det här hemma ;) men vi skall fira jul hos syster i år och då blev jag genast lite lat! Ha det ♥

    SvaraRadera