torsdag 6 december 2012

Däckad!

 Idag är det -10 grader och fullt av snö ute, inte något trädgårdsväder precis. Som en del av er kanske har märkt har jag inte varit speciellt aktiv på bloggen sedan i måndags och det berr på att jag mer eller mindre legat "däckad" i soffan med feber, snuva, ögoninflammation  och huvudvärk;( Nu börjar det att bättra sig men te, halstabletter och pappersnäsdukar är det strykande åtgång på ännu:) Skönt med en brasa och en bok och tre gosiga katter som sällskap:)
 Igår roade jag mig en stund med att fota lite fåglar, nötväckan är en trevlig liten pippi att studera när den springer och hoppar både uppåt o neråt ;(
Här är fågelvärldens lille huligan;) Blåmesen är nog den ettrigaste och tuffaste lilla fågel som jag sett här i trädgården:)

5 kommentarer:

 1. Hoppas att förkylningen mm ger med sig snart! Själv har jag hämtat mig ovanligt snabbt. Fåglar är svårfångade tycker jag. Du har verkligen lyckats!
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
 2. Vilka fina bilder du tagit av pippisarna.
  Se nu till att kurera dig. Ta gärna lite het mjölk med en skvätt whisky i...eller strunt i mjölken om det smakar bättre :))

  SvaraRadera
 3. Krya på dig, fast det är skönt att ha en ursäkt att kura ihop sig ordentligt ;)

  SvaraRadera
 4. Krya på dig!!!Vilka fina kort det blev på fåglarna!!
  Ha en underbar helg!!

  SvaraRadera
 5. Det verkar som om förkylningen har vänt för dig. Ett elände att vara sjuk, på vilket vis det än är. Önskar dig snar bättring!
  /Anette

  SvaraRadera