fredag 7 december 2012

Temperaturen sjunker!

 Tack och lov så känner jag mig mycket bättre från förkylningen idag, i morgon är det säkert ännu bättre;)
Som tur var lyckades vi få upp lite av våra ljusslingor innan den värsta kölden kom förra veckan så nu ser det väldigt mysigt ut  när man tittar ut:)
Temperaturen sjunker och nu vid halv fem är det nästan - 11 grader brrrrrr.
Men inne brinner brasan och det är varmt och mysigt:) Ha en trevlig helg alla!

6 kommentarer:

 1. Hej där :) Det var verkligen kallt idag, himla tur att det inte blåste för då hade det varit otäckt kallt, de där kalla vindarna vi har här på västkusten är inte roliga, då spelar det ingen roll hur mycket man klär på sig!

  usch då för din sjuka, undra om det är något som går för jag har nog fått en släng av liknande (dottern här hemma är sjuk) för jag har haft huvudvärk, irritation i ögonen och hängig, ingen snuva - än.... Köpte igår en gel att droppa i ögonen för att lindra svedan och skavet, hade inget klet/var, så det var ingen infektion, men gelen lindrar och svalkar så skönt, ett tips :)

  Tur att vi kan tända en brasa och kura oss under en filt :) Krya nu på dig, kram ♥

  SvaraRadera
 2. Jag sitter här i Umeå och snorar. Det tar aldrig slut verkar det som. Jag ska ta på en filt och tända ett ljus ikväll och hoppas att det blir bättre med förkylningen snart. Det ser väldigt mysigt ut att elda i spisen.

  Krya på dig!
  Daniel

  SvaraRadera
 3. Ja, mysfaktorn är hög inomhus när kylan biter ute!/Anja

  SvaraRadera
 4. Kallt kallt. Men vackert i dag. Vi hade ett konstigt fenomen på himlen idag. Två raka regnbågar vid solen som två pelare på varsin sida.
  Har aldrig sett förut.
  Nu tar vi helg

  SvaraRadera
 5. Hoppas du blir rask snart igen.Förkylningsbudkavlen har kommit hit istället. Och vi som inte hunnit få ut julslingorna. Får vara nöjda med den ordinarie trädgårdsbelysningen. Undrar om brasa, glögg och yllesockar hjälper mot snuvan?

  SvaraRadera
 6. Förstår att du är glad för den där täljstenskaminen nu i vargavintern!
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera