onsdag 12 december 2012

På rätt ställe;)

 Tänkte bara visa vad ja köpte i Gbg när vi var där i måndags jag och min storasyster:) Vi flanerade ju runt lite och hittade så småningom en liten urmysig butik på Vallgatan som hette Medero Smyckekonst, hon hade naturligtvis massa vackra smycken men mycket andra saker också och denna lilla isprinsessa föll jag för:) Nu har jag sprungit runt i huset för att se var jag skulle hänga upp henne och nu äntligen så har jag hittat rätt ställe :) Hon är ca 18 cm från fingertopp till fingertopp så hon är så där lagom stor att ha hängandes i ett fönster;)
 Den här fisktjejen gillade jag också med sin rosaglittrande mun och tjusiga ballerinakjol;) Den här var det dock svårare att hitta rätt plats till, till slut blev det badrumsfönstret på lilla toaletten:)
I samma fönster fick även den lilla "tjejen" hänga, det blev lite kul med dessa bredvid varandra:)

3 kommentarer:

 1. Så söt den isprinsessan var.
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 2. Hehhee Monne! Visst är det lustigt att man faller för saker som man kanske skulle fnyst år för 20 år sedan...Ja, sådan var i alla fall jag.
  Jättemysiga figurer du fyndade!

  (Monne, ang. krukväxter på fönsterbrädan: Jag har också luftvärmepump och det går bra med växterna ändå. Den blåser ju inte PÅ växterna.
  Visserligen gillade benjaminfikusen inte den när den var ny - den visade tydliga tecken på vantrivsel men, nu går det bra. Kanske har den vant sig? Vad vet jag? De andra växterna har heller inget emot lite varma vindar inomhus bara det inte blåser direkt på dem och det gör den ju inte, som sagt!)
  /Anja

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har testat hur många sorter som helst Anja, de är döde efter ca 2 veckor totalt fördärvade på bladen:( Får vänta på min vinterträdgård haha.

   Radera