torsdag 13 december 2012

Julkuddar!

För över trettio år sedan fick jag en duk av Görans farmor, den är av hemvävt linnetyg och väldigt fint tycker jag. Dilemmat är/var att den var i en konstig storlek 178 x 112 cm  vilket gjorde att den inte passade någonstans;( den har med andra ord legat i linneskåpet i alla år. I förrgår fick jag för mig att sy kuddar till soffan i vardagsrummet av den, det blev fyra stycken var av två var ihoplappade av "spillbitar" är väldigt nöjd för nu använder jag ju tyget och kan ha dessa "julkuddar" framme varje jul och då tänka på Astrid:)

Igår började jag att träna på gymet:) Tog det väldigt försiktigt eftersom jag är helt otränad, gick i raskt tempo med lutning på gåband i ca 15 minuter. Efter en liten vilopaus gick jag en stund till. Ville känna efter i dag hur jag kände mig för jag vill ju inte ha träningsvärk så jag inte kan röra mig;) Har inte känt något alls så i morgon ska jag gå i alla fall i en halvtimma:) Kul, hoppas att jag nu kan få upp "flåset" och kanske till o med gå ner i vikt:)

6 kommentarer:

 1. Men vilken bra idé! Själv har jag en hemvävd julduk med det udda måttet 200x105cm,som aldrig har passat någonstans. Nu blir den kuddar!!

  SvaraRadera
 2. Bra att ta till vara gamla fina tyger. Jag har en del porslin från pappas mostrar och när vi använder dem så går en tanke till de olika mostrarna. Eller tant Ainas skåp som jag ser på varje dag, och då tänker jag på Gullan och tant Aina.
  Grattis till träningen. Bra att ta det lugnt och försiktigt. Visst är det fint och fräscht där? Jobbar er son där?

  SvaraRadera
 3. Trevlig idé att göra julglada kuddar av en oanvändbar duk!
  Lycka till med träningen! Jag borde kanske börja lyfta lite skrot, nu när mitt ordinarie "gym" ligger under tjockt snötäcke:)
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
 4. Snygga. Roligare att ha minnet i soffan än i skåpet.
  Trevlig helg
  Birgitta

  SvaraRadera