lördag 29 december 2012

Allmänt grinig idag;(

 Är så trött på att aldrig bli av med dessa förkylningar och infektioner som jag drabbats av det senaste :( Jag äter bra mat och vitaminer och jag lyckades att träna varje dag i nästan 14 dagar innan nästa förkylning infann sig;( Har lite feber och är täppt i näsan men det som är "värst" är nog att jag är så svullen i halsen och att "gomspenen" är inflammerad, vilket gör att den är svullen och gör så att det känns som om "något" sitter i halsen och irriterar hela tiden med harklingar och rosslingar som följd:( Usch detta låter som rena "Fråga doktorn" men det är skönt att kunna skriva av sig lite;) Jag är nog bara allmänt grinig just nu så ni får ha överseende:) Åkte i alla fall iväg till apoteket och handlade lite olika saker som jag förhoppningsvis ska bli hjälpt av. Handlade lite också mat till nyårsafton så att det är gjort:)

REA är det nästan överallt nu så jag bestämde mig för att gå in i en av skoaffärerna, där jag hittade dessa riktigt goa och varma kängor för 399:- det tyckte jag var ett klipp;)

5 kommentarer:

 1. Stackars dig som får dras med dessa förkylningar. Hoppas det fixar sig.
  Kängorna ser sköna ut. Kanske jag skulle ta mig till skoaffären också och köpa ett par varma o goa kängor. Det skulle behövas...

  Ha det så bra du kan i harklandets tider. Kramen

  SvaraRadera
 2. Usch och fy, inte kul!
  Jag har haft tur och klarat mig bra hela hösten och vintern, peppar peppar.
  Kängorna ser härliga ut, rejäla och varma för oss på landet. Är det något jag inte gillar så är det att frysa.
  Med hopp om snar bättring inför nyårsafton
  Kram

  SvaraRadera
 3. Oh din stackare det är inte kul då man känner att förkylningatrna inte lämnar en,,de liksom bara vill vara kvar. Jag hoppas du blir frisk nu till nya året. Fint fynd du gjorde, ser gosiga ut.
  Krya på dig och ha ett riktigt gott slut och Gott Nytt år..Kram MOnica

  SvaraRadera
 4. Trist att ständigt vara sjuk. Jag har ju min superdryck som jag dricker under vintern. Så jag brukar klara mig bra från snuva. Fast nu fårjag det säkert bara för jag sa så.
  Gott slut och Gott Nytt År på dig och tusen tack för alla rara hälsningar på min blogg. De gör mig så glad så.
  Kram
  Annika

  SvaraRadera
 5. Krya på dig!!
  Jag vill önska dig en underbart nytt år med många glädjeämnen!!

  SvaraRadera