måndag 3 december 2012

Pater Noster

I går var vi i Uddevalla på STA BoD:s sista inneträff för i år. Den här gången var det Margareta Thorssell som höll ett föredrag om "Ormbunkar och andra växter i min trädgård" tänk att det finns så många vackra ormbunkar:)) Det var ett trevligt och informativt föredrag!

Idag mår jag inte riktigt bra;( har åkt på någon förkylning som gör att jag har huvudvärk och rinnsnuva blääää. Tur att jag klarade mig såpass att jag kunde vara med på konserten i Marstrand i lördags i alla fall;)) avslutar med den här bilden av en "miniatyr" av Pater Noster som står utanför min mosters balkong och framför Marstrands Havshotell. Den fungerar som en gatlykta så det är inget blinkande sken vilken nog hade blivit jobbigt för de boende runt omkring. Visst är den underbar!

7 kommentarer:

 1. Kul att se Pater Noster.. Har ju bara sett den blinka mot oss inne på land, när vi var på Tjörn sist. Här har vi minst 20 cm snö o - 12 i natt, nu har det krupit upp till -6 - Är lite snuvigt här med, frös väl lite i går när jag var på "julskyltning." Krya nu på dig o ha en skön fortsatt advent.. Ninnekram

  SvaraRadera
 2. Är lite ledsen för att jag inte kunde komma på föredraget igår, men bilen var upptagen.
  Räcker det om du får 'minnet' i morgon?
  Hoppas ni kan plocka upp mig :-))
  Ha det gott
  Birgitta

  SvaraRadera
 3. Det är lugnt;) Vi hämtar dig som vanligt/Monne

  SvaraRadera
 4. Ni duktiga STA-flickor;))))! Ett föredrag om ormbunkar skulle jag gärna lyssna på. Kanske kommer hon still oss på TAG?!
  Krya på dig nu! Det är inte läge att va' sjuk inför julen;)!/Anja

  SvaraRadera
 5. Åh va härligt att få besöka Marstrand. Pater Noster var ochså underbar. Krya på dig vännen.
  Kram Mia

  SvaraRadera
 6. Det lät som en intressant föreläsning! Hade själv tänkt gå på Karin Berglund i torsdags men blev sjuk. Underbar Pater Noster-miniatyr! Krya på dig! Kram!

  SvaraRadera
 7. det föredraget skulle jag velat lyssna på:) snöat inne på ormbunkar...
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera