lördag 17 december 2011

Nu blommar den andra amaryllisen så vackert i köksfönstret:) Den första har nu nästan blommat över och det är tre krukor till som kanske hinner blomma till julafton, härligt att ha lite att vänta på. Har varit i Göteborg idag och handlat lite bl.a en ny CD-spelare så nu kan jag spela Willie Nelson och/eller Pavarottis Ave Maria:)) Den sista får mig alltid att få en enorm julkänsla.
När vi kom hem upptäckte vi att även Bobo hade hittat till fårskinnsfällen:))


Nu är sillen inlagd och står i kylen för att gotta till sig:) I morgon gör jag nog köttbullarna tror jag:)

5 kommentarer:

 1. Ja, det tänkte jag också göra imorgon...jag trodde jag var ensam om att fixa julmaten i förväg och kanske ...frysa den. Köttbullar och revbensspjäll till imon! Din sill ser gott ut med all lök på den! Amaryllisen ...helt perfekta utslagna blommor!
  Ha det bra,Karla.

  SvaraRadera
 2. Jag har varit dålig på att jula till det iår eftersom vi inte skall vara hemma, men en amaryllis och lite hyacinter har jag iaf, bredvid datorn :-)
  Hemmainlagd sill, ett måste! Många sorter skall det var!

  SvaraRadera
 3. Fint du julpyntat, med julbricka och gran . Här har vi inte ens varit och köpt gran det ska bli imorgon..jag är ju bra på att vara ute i sista stund..härligt med fällen framför brasan förstår om alla vill mysa där. ha en go 4e advent kram
  Monica

  SvaraRadera
 4. Så kul att även Bobo hittat till skinnet:)oj vad god den såg ut din sill!!!Jag gör ju bara ytterst lite julmat numera, så det blir ingen sill i år.
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 5. Hej hopp i julstöket! Duktiga du som lägger in sill! Jag tillhör den sorten som köper färdiginlagd och i veckan skall det handlas till julen, brukar leta upp kvartersbutik som har "hemmalinlagd" sill med nya smaker - bäst är kräftsillen :)
  Ha en skön söndag och fjärde advent ♥

  SvaraRadera