söndag 25 december 2011

Åh så var julen över för den här gången, ja det är ju visserligen i morgon -annandagen kvar men det känns verkligen som om den är över för mig eftersom vi firade julafton på fredagen :) Här har jag dukat och vi väntar på släkten som ska komma och fira med oss.

Eftersom Göran jobbar 06.00-18.00 är det lite långsamt men efter alla år han har jobbat skift har man ju vant sig:)) Nu varvar jag dagen med att tvätta lite kläder, diska lite, virka lite, läsa lite och just nu så bloggar jag:)) Fantastiskt att dagen bara flyger iväg ändå!

7 kommentarer:

 1. God fortsättning Monica, för mig är det fortfarande jul. Det är det så länge jag är kvar hos mina föräldrar. När jag väl kommer hem efter helgen så är det dags att ta tag i olika saker. Nu njuter jag bara av lugnet. :)

  Ha det gott, Kerstin

  SvaraRadera
 2. Så fint.. God fortsättning på dig!
  Ha en skön kväll
  Annika

  SvaraRadera
 3. Härligt!
  God fortsättning till er båda,
  Karla.

  SvaraRadera
 4. God fortsättning :) Här har det städats och röjt lite lagom med men annars har vi njutit av ledig tid, perfekt att läsa bloggar som inte hanns med innan jul.

  Idag bad jag dottern väcka mig när hon skulle till jobbet, så jag kom upp! Har nästan lyckats vända på dygnet och jag skall jobba i morgon, så det är lika bra att ställa om sig :)
  Ha en skön dag ♥

  SvaraRadera
 5. usch som jag stavar - "läsa bloggar som jag inte hann med", låter bättre :)

  SvaraRadera
 6. God fortsättning på julen.

  Och ett Gott Nytt År.

  Gunilla

  SvaraRadera
 7. Låter lungt och skönt, önskar dig en god fortsättning kram Monica

  SvaraRadera