fredag 9 december 2011

Adventsmöte i Trädgårdsföreningen:)

Nu blåser det friska vindar vill jag lova, hoppas att inga fler träd faller bara. I går kväll hade Tjörns Trädgårdsförening adventsmöte och det var mycket människor som kom till Häggvallskolans aula för att fika och sitta ner och prata med vänner och bekanta:)) Vår ordförande Berit hälsade alla välkomna och Lars-Erik för förre kassör berättade om hur det hela började 1912 men då var det enbart en fruktodlarförening:) Kvällens höjdpunkt var nog ändå..........
.........goa duktiga Ulrika Olausson som visade hur man gör julgrupper, kransar och buketter:) Hon har en blomsteraffär i Rönnäng (Blomsterhavet) som jag tyvärr inte varit i ännu men jag får försöka att pallra mig dit någon dag. Några av arrangemangen hon gjorde hamnade på lotteribordet och en hel del saker hade hon också med till försäljning. Fick ÄNTLIGEN tag på starkt doftande vita hyacinter(klass 3) :))
Här är några av hennes kransar som var till försäljning.
Den vackra julbuketten som hamnade på lotteribordet men som jag tyvärr inte vann:( Men jag vann fina hemmastickade pulsvärmare som jag dock inte har fotat ännu:))

5 kommentarer:

 1. Visst är det härligt att träffa andra som har smma intresse som en själv:)Ni verkar ha haft ett bra adventsmöte, med lyckosam vinst också: du verkar vinna varje gång du köper lotter.
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 2. Hejsan Monne!
  Här sitter jag och tindrar beundrande på dig. Hur 17 hinner du och orkar så mycket??? En förklaring KAN vara att jag är skitgammal halvdöd kärring medan du är ännu i dina krafts dagar;)!/Anja

  SvaraRadera
 3. Ohh så vackert, Tänk vad mycket man kan göra.
  Kram/Fia.

  SvaraRadera
 4. Vackra kransar och bukett! Hade man gärna velat vinna :-) Men kul att du vann nåt iallafall (vet inte riktigt vad pulsvärmare är, är det samma som handledsvärmare, kanske?)

  Ha en fin helg!
  Annika

  SvaraRadera
 5. Pulsvärmare är ingen dum grej//Britt

  SvaraRadera