torsdag 15 december 2011

Inköpet från Alingsås!

När jag var i Alingsås i måndags köpte jag denna korg/låda på rea, den hade kostat 119:- men såldes nu för endast 49:-:) Den är gjord av trä och är så där precis lagom stor:) Jag ville dock inte ha den röd så när jag kom hem åkte sprayburken fram och..................


.......resultatet blev detta:) Hade tänkt att ha stenar och ljus i den men hittade ett annat bra användningsområde, har börjat så smått att ta upp virkningen igen tills mina fingrar säger stopp. Men än så länge har det fungerat här är mitt första försök till att virka pulsvärmare/handledsvärmare:) Ska se om jag kan lära mig att sticka sådana också:) Garn o annat som behövs ligger nu behändigt i korgen och står vid soffan i vardagsrummet:)
Så här blev pulsvärmaren:)

7 kommentarer:

 1. Vilket fynd! den blev fin, jag lovar!
  Hälsningar,Karla.

  SvaraRadera
 2. Jag var inne och kikade hos "Mia Maräng" och där hittade jag din blogg.
  Såg att du varit i Alingsås och fyndat?

  Vi har många mysiga butiker här eller hur?

  Ha det gott,
  Kram Anneli.

  SvaraRadera
 3. Hej Anneli, vad trevligt att du hittade hit via Mia:) Alingsås kommer att få fler besök av mig hädanefter kan jag säga:) Kanske vi ses någon dag. Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 4. Ljusfatet är ju underbart och korgen blev kanon i vitt. Har du mäsnter på handleds värmarna? Jag vill också;) Vet precis vad du menar med att handarbeta tills det säger stopp. Tyvärr har jag inte lyssnat riktigt på min handled ;( Men den får vila när detta stick-anfall går över ,det är ju så kul.Har köpt massa garn.Kram/Fia.

  SvaraRadera
 5. Fia jag hittade mönstret på nätet http://www.virkaholic.com/2009/01/handledsvarmare-eller-pulsvarmare.html, sedan anpassade jag det efter garntjockleken:) Nu ska jag testa i ett tunt och mjukt babygarn:)

  SvaraRadera
 6. Vilket fyn och så snygg!
  Ha det gott
  Annika

  SvaraRadera
 7. Åh, vilken energi damen har! Du måste vara färghandlarnas räddning dessa tider;))))! Och fint blir det ju!/Anja

  SvaraRadera