tisdag 20 december 2011

Kunde absolut inte gå förbi dessa underbart krispiga röda tulpaner i dag när jag var och handlade:) Det var nästan så att jag stod extra länge och klämde på dem när jag satte dem i vasen bara för att få känna och höra ljudet:) Fick nästan lite vårkänslor:)

Halva dagen tillbringade jag med dottern och barnbarnet, vi var och handlade och när jag kom hem hade Göran fyllt på jord ovanpå gödseln i de nya rabatterna (han har nog också fått vårkänslor)
Det är bra att det står några månader nu så att det "sätter" sig innan vi börjar att plantera:) Har vi tur med vädret kanske vi kan hinna att lägga markduk och grus innan nyår också:)
Sundsby Kile i skymningen och med lite sjörök.

7 kommentarer:

 1. Vemodigt vackert vatten.
  Jag hade inte heller klarat att bara gå förbi tulpanerna ;))
  /Anette

  SvaraRadera
 2. Jösses vilken skillnad! Det var ju bara gräsmatta för några månader sedan! Och vilken energi ni har! Själv går jag helst inte utanför huset såhär års.

  SvaraRadera
 3. Krispiga tulpaner - vem kan motstå dem? Inte jag heller. Förstår att det känns bra att hinna med rabattförberedelserna, år själv väldigt nöjd med höstarbetet i trädgården för en gångs skull!
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
 4. Tulpanerna skriker också till mig varje gång jag är och handlar:) det ger en såna vårkänslor de!! Så vacker bild över vattnet!
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 5. Visst är det roligt att göra lite trädgårds-fix även att det är vinter. Man får liksom lite hopp och det där sköna vår-pirret. Jag har bara kommit till tanken samla stenar. Behöver ju mängder till nya projektet. Nu ligger allt under snö,men om det nu ska regnabort kanske jag ska börja köra hem lite varje gång jag tar en sväng med bilen. 15 bumlingar varje runda i kofferten så har jag ett gäng när det är dax. Hmmm ,tål att funderas på och kanske få ut tanken i verklig handling;)Kram/fia.

  SvaraRadera
 6. Ni är fantastiska med ert 'trädgårderande'. Tur att vi har en grön vinter jul) - i alla fall tycker jag det. Gillar att kunna promenera i skogen utan att behöva pulsa i snön.
  God Jul på er
  Sune och Birgitta

  SvaraRadera
 7. Åh, ännu fler rabatter, mums! Ha en skön jul och hälsa Göran.

  SvaraRadera