söndag 10 juli 2011

Grusad plats!

Idag har vi fortsatt med drivbänkarna på baksidan stallet och planterat ut de sista frösådderna av dagliljorna så nu hoppas jag att de sätter igång att växa:)) Göran har byggt tre stycket drivbänkar men eftersom marken sluttar lite så blev det lite tripp trapp trull:) den sista (längst till höger) är delad så att ca halva är med gödsel och jord till dagliljorna och i andra halvan är det sand som Görans alla rhododendronsticklingar som han krukade upp i våras står placerade i för att hålla fukten:) Sedan lade vi markduk mellan bänkarna och fyllde på med grus. Så här såg det ut innan gruset.
Så här blev det efteråt:) staketet i förgrunden är ett provisorium (vårt gamla altanräcke) till hösten ska vi bygga ett riktigt plank som det ni ser här:)
Här står jag i den kommande dörröppningen och fotar, det kommer att bli så bra:))

4 kommentarer:

 1. Rejäla drivbänkar och snygga gångar! Ser att din man drar upp rhododendron. Har du visat någonstans på bloggen hur han gör? Vi planerar att utvidga vårt woodland och det skulle vara så roligt att kunna föröka några av våra favoriter. I boken vi har står bara om att göra avläggare.
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
 2. Vad ni jobbar! Men jag undrar jag om de där bänkarna kommer att räcka på sikt:-))

  SvaraRadera
 3. Gott med nya bänkar. Mina fröplantor står fortfarande i frökrukorna. Ingen ny plats :S

  SvaraRadera