lördag 9 juli 2011

En trevlig dag!

Igår var en händelserik och mycket trevlig dag:)) Först på morgonen kunde jag plantera ut de första frösådderna av dagliljorna i den nya drivbänken som Göran byggt;) Lite senare kom en bloggkompis Berit (My rented garden) och hennes väninna som jag för mitt liv inte kan komma ihåg namnet på;( jag skäms. Trevligt var det i alla fall att gå runt i trädgården och prata om ditt o datt och blommor:)) När de åkt iväg igen så var det till att gå in och duscha och fixa till sig för att åka till Linda (Trädgård......drakar och lite annat)




Ett lite försenat födelsedagskalas väntade. Tyvärr började det att ösregna precis när det började men vad gör det när man har trevligt:)



Här kommer de sista gästerna med den gemensamma presenten:)
Det var dukat i verkstaden och det var såå mysigt och trevligt:) Många skratt och glada tillrop var det- precis som det ska vara på ett kalas.
Stunder av uppehåll i regnet var det och då kunde man ju passa på att fota lite i trädgården där färgerna och frodigheten verkligen kom till sin rätt i regndiset:)
När alla var mätta och belåtna efter en fantastisk middag blev det uppehåll i regnandet igen och alla gick ut och minglade i den fina trädgården:) Tack Linda och Kalle för en jättetrevlig eftermiddag och kväll:))

1 kommentar:

  1. Härligt med kalas och att mingla i en sådan fin trädgård//Britt

    SvaraRadera