tisdag 11 januari 2011

Översvämmning!!

Igår fick jag passa mitt lilla troll en stund på eftermiddagen:) Han får ett mormorshjärta att känna en enorm glädje. Att sitta och titta in i dessa oskuldsfulla ögon gör att hjärtat fullständigt svämmar över av kärlek:) När han sedan börjar att le eller försöka att prata med ljud och munrörelser i ett mjukt joller ja - då är i alla fall min dag gjord:)

5 kommentarer:

 1. Finns inget goare en små barn.Så oskyldiga och underbara.Bara njut.

  SvaraRadera
 2. Så go' han är! Lyckliga du! Mina fyra barnbarn är 7 - 9 år. Önskar att jag haft någon liten att gosa med, men det blir troligen inga fler! Men visst har alla åldrar sin charm!
  Ha det riktigt bra!
  Christina

  SvaraRadera
 3. Visst kan man sakna den tiden när dom var så små och bara så enormt goa...
  Ibland önskar sej barnen här ett till syskon, men jag tycker att det räcker gott och väl med tre - min lille skrutt fyller ju fem i mars och är jättestor, enligt honom själv. Då blir det ju bara mys när han tillåter, när han nu är en hel stor karl, och bestämmer ALLT själv.
  Ta vara på denna mystiden, och jag tror kanske att man njuter mer som mormor än mamma, för man behöver inte ansvaret dygnet runt.
  Ha det gott// Elinore

  SvaraRadera
 4. Jag blir varm i hela hjärtat bara av att läsa vad du skriver. Jag kan riktigt känna hur det känns. Ens älskade barns... barn. Mmmmm vilken känsla det måste vara!!!!
  kram Carina

  SvaraRadera