söndag 30 januari 2011

En fullspäckad dag:)

Idag har det varit en hel del aktiviteter:) Klockan 11.45 kom svärmor och tillsammans åkte vi upp till sonen som fyller 27 år i dag:) Min lille plutt är inte så liten längre:) Efter att ha druckit kaffe och pratat åkte vi direkt till Uddevalla och STA:s möte där Lotta Bernler höll ett föredrag om Rhododendron från främst Hachmann i Tyskland. Lotta är alltid trevlig att lyssna till;) bra upplagt och kunnigt och lättsamt framförande. Ljuvliga bilder på rhododendron som man känner att man bara MÅSTE skaffa sig:) Här har hon precis avslutat föredraget och blir avtackad av vår ordförande som man dock bara ser handen av;)Här är hela Bertil Larsson som är vår ordförande:) Han visade lite bilder från olika trädgårdsbesök och det var mycket uppskattat, många skratt blev det också. Sist ut var Ingegärd Andreasson som visade bilder från riksmötet i Ronneby i somras:)
Min älskling var också med på ett hörn när han visade upp STA Bohuslän och Dalslands nya Hemsida som han gjort. Jag var så stolt:))
Lotteriet var för årstiden rätt välfyllt och jag vann en krukväxt av murgrönetyp och en lite söt groda:) Vi var hemma igen vid 19.15 och nu ska vi sätta oss ock koppla av en stund och se på "Solsidan"

2 kommentarer:

  1. oj vad du verkar ha tur i lotterier:) du verkar ha haft en intressant och underbar dag.
    Berit

    SvaraRadera
  2. Härligt, bara bekanta på bild. Och Lotta fastnade på plåten? Ovanligt ;) Er krets verkar vara en trevlig grupp.

    SvaraRadera