måndag 31 januari 2011
Idag den sista dagen i januari har det varit plusgrader hela dagen;) Solen har dock tagit ledigt så det har varit grått o trist men det töar som sjutton överallt;) Även om vädret inte inbjuder till utomhusaktiviteter så finns det mycket att göra inomhus:) Jag har skolat om rotade fuchsior så nu är det ca 50 plantor av olika namnsorter som står på tillväxt. Har även sått lite fröer och vattnat, du milde vad vatten det går åt:) Vi brukar fylla en tunna som står inne hos Rhoddarna så att det blir ljummet och den tunnan töms snabbt:)

Växthuset ser ensamt och övergivet ut just nu men det dröjer inte länge till förrän där är fullt:)
Tur man har stallet:) Hur trist och tråkigt vädret än må vara så har vi vår egen lilla värld av blommor;) Nu börjar en del pelargoner att blomma och lyckan är total:))

6 kommentarer:

 1. Vad skönt när snön töar bort. Här har varit mellan 5 och 8 minus hela dan, men fram i veckan verkar det bli plus här med.
  Härligt att hålla på och pilla med jord, fröer och plantor. Jag väntar på STA fröerna och väntar med att så till dom komer. Om dom kommer...Jag tror inte jag har Google Chrome iallafall.
  Ha det gott/ Elinore

  SvaraRadera
 2. Det måste vara underbart att ha ett stall fullt med plantor och jord och krukor. Själv brukar jag hitta på något ärende in i Plantagen eller någon blomsteraffär för att få uppleva lite dofter och ljus och liv. Det är ingen som protesterar om jag inte köper någonting, men det är svårt att låta bli.

  SvaraRadera
 3. Plusgrader - så trevligt! Jag kan bara gratulera. =)

  SvaraRadera
 4. Så härligt när det kommer igång och blommar både här och där - även om det är inomhus....
  Kram Helen

  SvaraRadera
 5. Här har det snöat idag fy bubblan säger jag.
  Det är inte svårt att fylla ett växthus eller hur?
  Ha det gott
  Annika

  SvaraRadera