tisdag 23 februari 2016

Snart så.............

Anemone blanda - balkansippa har jag köpt några stycken varje år och nu börjar de bli en hel del av dessa skönheter i rabatten som jag planterat dem i:) Även den vita 'White Splendor' fick jag tag i förra året till ett bra pris så nu ser jag fram emot att dessa ska sticka upp sina lite större o högre kritvita blommor bland alla de blå :)
 Om "bara" drygt 1-2 månader så...............
Den tiden april/ maj är nog den ljuvligaste tiden, kanske för att man längtat så efter den skira grönskan. Man känner på något sätt en förväntan, lyckokänsla och en entusiasm som bara infinner sig just då även om hela sommaren naturligtvis har en massa olika "favorittider" :)

6 kommentarer:

 1. Visst är de ljuvliga!
  April och maj är också ljuvliga fast när man väl är där så är de nästan över. Hoppas att mars blir fin så att våren förlängs på så vis.
  /Anja

  SvaraRadera
 2. Den är såå fin den. Jaa jag är full av längtan av våren och den första späda grönskan, men vi har då ett tag kvar här uppe än
  Jag önskar dig en underbar dag!!

  SvaraRadera
 3. Älskar alla sippor. Synd att de där månaderna går så snabbt bara. Nu är nästan bäst när man har allt framför sig.
  Allt gott
  Annika

  SvaraRadera
 4. Ja, april och speciellt maj är nog den ljuvligaste tiden på året. Oftast tycker jag den går alldeles för fort för det händer så mycket då, avslutningar i alla fritidsaktiviteter, återträffar och andra resor m.m. Som tur är har man ju lite extra energi den tiden på året och hinner få en hel del njutartid också. Helt underbara sippor!
  Kram Anna-Karin

  SvaraRadera
 5. Riktigt fina, men jag har problem med var jag ska sätta ut dem efter att jag njutit av dem i kruka. Märker att de sprider sig rejält och frösår sig.
  Ha det gott
  Anette

  SvaraRadera
 6. Är också väldigt förtjust i balkansipporna, särskilt den vita. har ett par nyinköpta krukor som just nu åker ut och in pga de kalla nätterna.
  Fortsatt trevlig helg!
  Birgitta

  SvaraRadera