onsdag 17 februari 2016

Dags nu? :)

 I lördags var jag o lyssnade på Eva Robild som pratade om pallkrageodling hos Tjörns Trädgårdsförening, jag blev så till den milda grad inspirerad o sugen på att odla i pallkragar så att jag omedelbart gick hem o beställde fröer från Impekta :). Har inte haft lust att så på över två år av olika anledningar men nu kände jag att det skulle vara roligt igen :) Vet inte varför jag blev så sugen att så just nu efter denna långa tid men kanske var det dags nu :)
Idag kom fröerna + några bonuspåsar. Har alltid velat ha lite "plockblommor" så det ska det minsann bli nu. Lite matnyttigt också, vi får se om det blir något resultat och om lusten sitter i och ryggen håller men försöka ska jag :)

4 kommentarer:

 1. På senare tid har pallkrageodlingar fått väldigt mycket medvind i olika reklam och föredrag. Klart man blir påverkad och efter en fint fördrag också inspirerad! Det behövs pauser ibland för att man ska orka bli inspirerad igen. Jag blev inspirerad av ditt inlägg och ska så "klippblommor" jag med:-)

  Ha't! /Anja

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att Du blev så inspirerad. Jag har hemmabyggda upphöjda odlingsbäddar och det fungerar bra för min rygg när jag inte behöver böja mig ända ner på marken. Jag fick inspiration av Anette Nilssons föredrag hos oss här i Uppsala. Köpte flera grönsakssorter som jag inte odlat tidigare.

  Lycka till,
  Cristina

  SvaraRadera
 3. Välkommen i gänget och lycka till med sådden!
  Allt gott!/Laila

  SvaraRadera
 4. Finns bara en nackdel med att odla i pallkrage. Att de inte håller så länge. Annars är det bara positivt.
  Därför byggde jag extra tjocka lådor.
  Lycka till med sådderna. Så inte för tidigt bara.
  Allt gott
  Annika

  SvaraRadera