måndag 19 oktober 2015

Linköping!


 Helgen har tillbringats i Linköping, närmare bestämt på Scandic Frimurarehotellet där STA höll sitt årsmöte eller OM-möte (Ombudsmöte) som vi säger. Vi var fyra i bilen, två som var inbjudna och som STA betalade för och 1 som kretsen betalade för och så jag som betalade för mig själv :) Göran var inbjuden som vice ordförande för mötet så därför var de 3 från Bohuslän o Dalslandskretsen, förutom mig då som var åhörare;) Vill ju gärna vara med  då det är så trevligt att träffa alla:) Här har möteslokalen så sakta börjat att fyllas på med de olika kretsdeltagarna.
 
Några pauser med kaffe och tilltugg var det, annars kan man inte sitta så länge i möte :) Vid 6-tiden bröts mötet att man kunde vila sig på rummet och fixa till sig lite innan man gick ner igen till middagen. Det var för övrigt en av de godaste middagar jag ätit. Timjankryddad hjortytterfilé med rostade grönsaker dragonkryddadpotatispuré. WOW, helt perfekt stekt filé, supergott ! Kvällen blev som vanligt i goda vänners lag, väldigt trevligt med många skratt runt bordet :)

Efter frukosten på söndagsmorgonen fortsatte mötet och avslutades vid 1-tiden.
 På hemvägen stannade vi till i Gränna. En sådan sagolikt vacker gammal stad, det var brant bakom torget, där träden antagit en fantastiskt vacker höstskrud. Att solen sken gjorde ju det hela ännu finare.
 På andra sidan torget o gatan, gick en annan gata brant ner mot Vättern. Mitt i det blåa kan ni för övrigt se Visingsö :) Det var på denna branta gata som vi hittade det vi letade efter:)
 
Ett riktigt mysigt ställe med middagsbuffé för alla smaker :) Nu var det väldigt mycket folk just när vi kom, så vi fick inte någon plats i valvet men vi fick sitta på ett annat ställe så det blev bra ändå och maten var god:) Det är mysigt att komma hemifrån ibland men BORTA BRA, MEN HEMMA BÄST!!


 

 2 kommentarer:

 1. En trevlig helg på många sätt men idag är jag trött :-))
  Ha det gott!
  Birgitta

  SvaraRadera
 2. Hur kan jag ha missat denna restaurang! Nu blir det självklart ett stopp där nästa gång vi passerar uppåt. Vi har alltid saknat ett bra lunchställe i dessa trakter.
  Tack för tipset.
  Anette

  SvaraRadera