onsdag 17 december 2014

Sillen är gjord!

Efter ett par dagar med ösregn och stormbyar har det nu blivit frost med isgata som följd. Tur att jag inte behövde åka iväg någonstans tidigt i morse då det hade varit väldigt halt. Trots att det är lite kallare och frostigare ute har inte den där julkänslan riktigt infunnit sig ännu:(  Försöker så gott jag kan att mysa till det inomhus men nej det känns inte som om det är en vecka kvar idag men jag har i alla fall lagt in sillen så någon nytta har jag gjort idag:) Hur är det med er andra, har ni någon julkänsla?

7 kommentarer:

 1. Bara lite, lika lite som det frostvita som ligger. Skinkan är i ugnen just i detta nu. Sill blir det vad det lider, bland annat en med havtorn i.
  Vacker skål till din sill!
  /Anette

  SvaraRadera
 2. Ser gott ut o här är tomtarna framme ur vrår--nej lådorna- o leverpastejen är klar. I morgon blir det lite sillinlägg och skinkan ska griljeras på lörd. Julkorten är skickade idag Lite klappar ska slås in till barnbarnen...... Jo visst är det jul på G-- Det var t o m vitt på marken här vid 7-tiden i morse MEN det var hagel o ÅSKA --- Ha en GOD JUL -även om den blir grön... Ingrid /Ninne/ i Skåne..

  SvaraRadera
 3. Det gäller att jobba på julkänslan. I helgen ska jag baka pepparkakor och lägga i sillen. Bäst att sätta på julmusik och tända ljus då. Ha det så gott
  Kram Meta

  SvaraRadera
 4. Ja idag hade jag en fantastisk dag med mycket julkänsla. Silllunch med barnen som du såg. Imorgon skall här bli 8 plusgrader.
  Jag bryr mig inte så mycket det ända jag inte vill är att det blir en kall och sträng vinter.
  Visst är det gott med sill? Vad god din ser ut.
  Allt gott
  Annika

  SvaraRadera
 5. NÄÄ ingen julkänsla och ingen julsill i år:) Men jag vet att julkänslan kommer , vi fick äntligen lite snö idag som döljer alla hala fläckar så nu gäller broddar på....
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 6. Sillinläggningen ser ju alldeles fantastisk ut! Smakar säkert underbart också.
  Ganska mycket julkänsla här för jag håller på med julgrupperna och det är kul.
  Ha det så gott
  Anette

  SvaraRadera
 7. Nä nu har ingen julkänsla trots granjakt och ljus inne. Fick lite känsla i början av månaden men sen försvann den.
  Sill är ingen hit här så den får vara för min del.
  Ha en bra dag!!!!!

  SvaraRadera