torsdag 25 december 2014

Juldagen bjöd på frost!

Julafton var enormt spännande för Nicholas som i år verkligen förstod det här med jultomten, att sedan möta honom var en annan sak :) För att skingra tankarna och få honom att "glömma" väntan en stund fick han i uppdrag att lägga några klappar under granen. Här säger han "mamma den här är till dig, det står ditt namn på" :)
 Efter att ha stått i fönstret och spanat en stund dök plötsligt tomten upp på baksidan av huset, efter att troligtvis bara sett en glimt av tomten skrek han "NU KOMMER HAN" och så fort benen bar honom satte han av. Har nog aldrig sett någon springa så snabbt upp till vårt sovrum där han satte sig i vår säng med en filt över huvudet :) Han tvärvägrade att komma ner och hälsa på tomten :)
 Som tur var hade tomten hemskt bråttom så han lämnade bara säcken med klappar i hallen innan han gick igen. Först då vågade Nico komma ner igen och var helt salig av lycka för varje paket som hade hans namn på :) Sedan satt han och studerade noga varje julklapp efter att ha uttryckt sin stora lycka över innehållet :) Det var så mysigt med alla älsklingarna samlade, här har jag fångat dem alla på bild även om jag lyckats "kapa" huvudet av Göran :) Lilla Ellie var så söt i sin klänning:)
 Juldagens morgon bjöd på frost och det var riktigt kallt ute men solen tittade fram en stund på förmiddagen:) Amaryllisen i gardinen har  nu nästan helt slagit ut.
Även den vita fyllda hade en utslagen blomma.
Nu ska vi strax äta lite "rester" från julbordet och senare i kväll åker älsklingen till jobbet, fyra nätter den här gången :( Ja ja det kunde varit värre, han var i alla fall ledig på julafton :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar