lördag 27 december 2014

Det måste ha varit meningen:)

 I natt kom det lite snö, lite puder bara men det ligger kvar eftersom det är 2-3 minusgrader. Hoppas att det kan bli lite mer snö som kan skydda växterna lite om kylan håller i sig. Vackert blev det i alla fall:)
 I går åkte vi till Ikea, Emma, Nicholas o jag. Jag hade bestämt mig för att köpa en stekgryta då den jag hade inte längre var bra. Hade bestämt mig för stekgrytan 'Senior', den stora ovala (5 l) för 499:- men de hade bara den lilla runda (3 l) för 399:- Köpa eller inte köpa?????? Nä, jag ville ha den stora så jag tänkte vänta tills de fick in flera. Efter att ha vandrat runt på de olika våningsplanen, ätit lunch och låtit Nicholas leka vid varje "aktivitetsställe" (för barnen) så begav vi oss till kassorna men vi ville titta in på "fyndhörnan" innan, så sagt o gjort:) Kan ni tänka er vad det fanns där? Jo den lilla runda stekgrytan!!! Ca 10 st stod på en hylla.
Det enda "felet" var små nagg i emaljen på utsidan, som ni ser här inget funktionsfel alltså utan bara dessa små prickar. Kan ni gissa vad de kostade? 69:- jo, ni ser rätt 69:- Fattar inte att de kunde sänka priset med 330:- bara för de små prickarna. Nästan så att jag kände att det var meningen att jag SKULLE ha den lilla grytan, en mer förutbestämd händelse får man nog leta efter:) Det var ju inget att fundera på så jag köpte naturligtvis en, kan ju köpa den stora också senare om jag nu skulle vilja det:) Synd att de inte finns i någon häftigare färg bara som t.ex. limegrön eller turkos etc. :) men man kan ju inte få allt:)  Så i morgon blir det långkok :)

4 kommentarer:

 1. Vilken tur - det var meningen att du skulle ha den.
  Lycka till med långkoken.
  Jag gillar den färgen.
  Ha en skön kväll
  Annika

  SvaraRadera
 2. Det var säkert meningen att det skulle bli så. Ibland har man tur.
  Här var det 10 cm snö i morse. Gubbarna fick ut och ploga.
  Trevlig kväll!!!!!

  SvaraRadera
 3. Härligt. Stekgrytor är oumbärliga. Grattis till fyndet!

  SvaraRadera
 4. Hejsan

  Det där va en fin stekgryta......maten blir så god i en sådan.

  SvaraRadera