onsdag 11 juni 2014

Siktdjup eller trist plattgång :)

 Hela vår trädgård består av grusgångar och rabatter utom denna plattgång. En gång som jag är väldigt oförtjust i om man så säger :( Vi ska väl försöka att göra något annat av den någon gång men vad och när återstår att se :) Siktdjup ska ju vara "fint" säger de som vet, det ska då vara någon fint som fångar blicken längst bort men duger en trädgårdsstol i plast? Så här ser det i alla fall ut om man står i valvet in till trädgården:)
 Tittar man till vänster ser det ut så här. Där kan man se blåregnet i pergolan vid hörnet på huset.
 Flyttar man blicken till höger ser det ut så här.
Från andra hållet är det lika långt siktdjup men här är det en bil som får agera blickfång :)

4 kommentarer:

 1. Har aldrig tänkt på att det är plattor där man kommer in/går ut. Blicken lyfts till all växtlighet i de olika rummen. Det är så mycket som ögonen vill vila på. Så prydlig, välordnat och snyggt!
  /Anette

  SvaraRadera
 2. Så fint Monne! Vackert och tjusigt. Ang. plattgången: Om den gången skulle vara på min tomt och jag skulle tycka att den är trist skulle jag nog börja med att ta bort vissa rader och använda gatsten eller kullersten eller något annat som jag tycker skulle passa.
  Då blir det varken särskilt kostsamt eller arbetsamt. Då gör man en liten bit i taget. Det kan få ta "hur länge som helst" eftersom man gör en liten bit i taget och slipper ett kaos. /Anja

  SvaraRadera
 3. Hejsan

  Vilken härlig passage på nedersta bilden....måste vara en fröjd gå där igenom varje dag.

  SvaraRadera
 4. Jag hade en plattgång i min förra trädgård.... För o liva upp den la jag gatsten emellan o startade ena raden med en halvplatta....
  Ni skulle lätt kunna göra något liknande 8-)
  Ha´t himla gôrgôtt
  Nina

  SvaraRadera