torsdag 13 oktober 2016

Nya plåtbitar :)

Ser att jättedaggkåpan (Alcimilla mollis) kommer med nya stänglar o blommor, fantastiskt den här tiden på året :)
 Insåg att jag var tvungen att beställa mer plåt till mina skyltar (växtskyltar) Beställde som test i våras små plåtbitar 1,5 cm x 20 cm till småplantor o lökar för jag vill ju även kunna komma ihåg namnet på olika namnsorter av både hundtandslilja, sippor  m.m :) Det blev jättebra så nu har jag beställt mer så att de lökar jag köpte i Uppsala får rätt namn vid planteringen :)

 Blev varm i hjärtat av nostalgi när vi körde förbi den här skylten i söndags på väg hem :)  Pelle Svanslös, Maja Gräddnos o Bill o Bull fanns genast i mina tankar :) Tur att man har en telefon med kamera, min andra hade laddat ur så jag var glad att kunna föreviga skylten :)
 Över huvud taget är tekniken bra (när det fungerar :)) Ställde in GPS:en för att "hitta" hem :) då stod det även beräknad ankomst och som ni ser så var det på pricken :) När vi körde in på gården slog klockan om till 20.05 :)
 Det var kul att jag kunde fota den här killen/tjejen som hängde i vajern på Tjörnbron :) Visste inte hur det skulle bli eftersom jag bara höll upp kameran :) Kamerafunktionen var redan inställd och telefonen låg i sätet bredvid så det var bara att hålla upp o trycka på knappen :) Ett riktigt bra foto i blindo :) Undrar vad hen gör?
Hemma igen fick pumporna på trappan sällskap av en krysantemum. Det lyser upp i alla fall :)

4 kommentarer:

 1. Hade hoppats få se bild på dina plåtskyltar! Låter som en utmärkt idé, jag tappar jämt bort namnen på mina växter!
  Ser livsfarligt ut att hänga där i bro-wiren!
  Allt gott!/Laila

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan göra ett inlägg om det senare Laila :)

   Radera
 2. Aj, aj Monne! Nu blir jag "sjuk" av nyfikenhet och habegär! Plåtar! Växtskyltar? Så länge som jag har velat få en lösning på mina skyltproblem (vita plastskyltar...usch så förfulande och opraktiskt)
  Får man lov att nyfikna sig...?

  Ha det bäst!
  /Anja

  SvaraRadera