måndag 15 augusti 2016

Sol, hostablommor och reportage :)

Igår var det en strålande solig dag, inget regn på hela dagen :) Vi var ute och rensade i rabatterna och fikade på altanen :) Det fladdrade över allt av fjärilar, otroligt många. Här är det Påfågelöga som sitter på kransveronikan :) 
 Det var också mängder av bin som passade på att suga nektar när det nu var uppehåll i regnandet :) Tyvärr missade jag att fota dem.
 Nu är i alla fall alla hostablommorna bortklippta i "Lilla Japan" Det ser så otroligt skräpigt o fult ut när de vissnat. Blommorna på 'Paradise Beach' får där emot vara kvar ett tag till :)
 Så vackra men även de börjar att bli bedagade så de klipps snart bort de också.
I morse åkte jag o köpte GP, var ju tvungen att få läsa om oss :)Reportaget gjordes förra året så det var kul att få se det i tryck :) Verkar bli lika fin dag i dag så det blir till att fortsätta att klippa hostablommor :)

7 kommentarer:

 1. Vad roligt med reportaget! Klippte också bort de flesta hostablommorna innan jag tog semester men Paradise Beach och Lakeside Lollipop fick behålla sina bara för att de är vita.
  Ha det gott!
  Birgitta

  SvaraRadera
 2. Trevligt reportage, hoppas ni är nöjda. Er trädgård är ju så mycket mer än dagliljor, men det är ändå bra med ett distinkt tema, folk som inte är som vi har lättare att ta till sig budskapet då. Och vi andra vet ju ändå.
  Jag klipper också bort hostablommorna allt eftersom de börjar skräpa. I början är det vackert, särskilt de vita sorterna, men de står inte särskilt länge.
  Ha det bra
  Marta

  SvaraRadera
 3. Fin artikel. Hoppas ni kände igen er i beskrivningarna och var nöjda med resultatet. Säkert inspirerande för många läsare. Bra att en dagstidning gör besök i verkligheten och hos folk som kan sina saker.
  //Helene

  SvaraRadera
 4. Så trevligt reportage! Roligt att få läsa om trädgården från "en annan synvinkel" än den jag är van vid via din blogg :-)!
  Ha det gott! Vi hoppas på fortsatt sol!
  /Anja

  SvaraRadera
 5. Grattis! Är i trakterna idag och hoppas få fatt i bilagan. Hoppas ni är nöjda med reportaget. Alltid spännande att vad som kommer ur ett besök.
  Ha det så gott
  /Anette

  SvaraRadera
 6. Vad spännande och kul! Ska försöka få tag på GP från igår (15 aug.) och läsa om er. Hoppas att ni tycker att det blev bra själva och är nöjda med reportaget, men har mycket svårt att tänka mig att det kan vara annat än bra med den trädgården ni har. Du skriver att det är uppehåll i regnandet hos er. Här kommer i princip inget regn alls så maken till torrt år på Hammarö har nog varken jag eller någon annan varit med om. Men snart kommer nog skyfallen :-)
  Önskar en fortsatt fin vecka! Anna-Karin

  SvaraRadera
 7. Grattis till uppmärksamheten, välförtjänt efter vad jag förstår!
  Allt gott!/Laila

  SvaraRadera