lördag 6 augusti 2016

Perfekt plats för loppis :)

Idag har vi varit på loppis, vi fick av en tillfällighet reda på att det skulle vara just här o just idag :) Eftersom det passade oss tidsmässigt anmälde jag oss och i dag mellan 11-15 var vi i denna, för ändamålet perfekta plats - en lösdriftslagård på Lilla Askerön :)
 Det var många säljare och här har jag fotat innan det öppnades för försäljning.
 Fick sålt massor :) Köpte några av dessa fantastiskt fina o välvårdade leksakshästar för en billig peng och de får bli lite kul för barnbarnen att leka med :)
Helt plötsligt öppnade himlen sig och regnet fullständigt vräkte ner och det dånade så mot plasttaket att det var svårt att göra sig hörd :) Var dock mycket glad för taket i den stunden :) Så här har det varit den senaste tiden, regnskurar som plötsligt bara kommer :( Det spelar ingen roll om solen skiner eller inte, blivit lite mycket av det våta nu. Tänk så olika det är, på vissa ställen är det så torrt att de kanske måste nödslakta boskapen på grund av bete o vattenbrist och här regnar det nästan varje dag. Hoppas att vi slipper regnet den stunden i morgon då vi ska på växtmarknad i Lilla Edet, det återstår att se :) Ha det gott alla!

5 kommentarer:

 1. Perfekt lokal för jätteloppos ser det ut som. Roligt att både sälja och köpa. Vilken jättesamling hästar!
  De där plötsliga skurarna är lömska. Har fått några av dem också senaste tre dagarna annars fyra månaders torka.
  Allt gott
  /Anette

  SvaraRadera
 2. Är det öppet där idag med?

  SvaraRadera
 3. Är det öppet där idag med?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Monica, tyvärr såg jag inte din fråga förrän nu :( Men det spelade ju ingen roll heller eftersom det inte var loppis idag, söndag ändå :) Det är tydligen bara en gång om året så du får vänta till nästa år.
   Hälsningar Monne

   Radera
 4. Sån där info skulle jag behöva få ett par dar innan. Skulle vara kul att gå och kolla på allt möjligt. Själv är jag däremot rätt osentimental och slänger jämna mellanrum så att något att sälja skulle jag knappt ha (fast en runda på vinden skulle kanske ge något ändå).

  Ha det gott! /Anja

  SvaraRadera