tisdag 15 september 2015

Tillbaka till ruta ett:)

 Inte riktigt lika vackert väder idag men det gjorde inte så mycket eftersom jag tillbringade en stor del av dagen hos min goa syster :) 
Tycker att det är himla kul att jämföra bilder från före o efter eller från olika årstider så här kommer en bild från 1 januari i år. Det ser otroligt kalt o kallt ut eller hur ?
 Samma vy i mitten av juni, enorm skillnad :)
Detta är från idag, om bara ca fyra månader är vi tillbaka på "ruta ett" igen :) Visst är det härligt att jämföra bilder :)

4 kommentarer:

 1. Man tror knappt det är samma trädgård 8-) Men visst är det underbart o bo någonstans med fyra årstider <3
  Ha´t himla gôrgôtt bland höstfärgerna
  Nina

  SvaraRadera
 2. Ja, jag får hålla med om att det inte ser ut att vara från samma trädgård och då blir det ju extra kul eftersom man ser att det är precis på samma ställe. Det är otroligt vad naket det ser ut på vintern, men det är klart att vare skillnaderna så uppskattar man nog grönskan och blomprakten ännu mer.
  Kram Anna-Karin

  SvaraRadera
 3. Ja, men visst är det fint med årstidsbilder. Tänk om vi skulle få snö den där vintern. då blir det ytterligare en ny vy att se ;-)!
  Hur går det med din pappa?

  /Anja

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så gulligt av dig att fråga Anja, jo det går bra. Det tar ju en tid för honom att "bo in sig" så emellanåt är han hemskt orolig men med rätt medicinering ska det nog ordna sig. Mamma (och vi) är ju inne i en form av sorgearbete så det är lite upp o ner hos oss också men det ska säkert bli bra till slut. Kram på dig.

   Radera