söndag 18 januari 2015

Uti andanom!

 Vädret i dag har inte varit mycket annorlunda än i går, dvs. grått lite regn men milt. Det verkade ett tag som om solen faktiskt skulle titta fram men det var nog bara ett önsketänkande från min sida:) Var runt huset och kollade "Dansklandet" det ser faktiskt helt ok ut även vid denna tiden på året, till o med hakonergräset är vackert även i sitt vinterdöda tillstånd:) Kan i andanom se framför mig hur rabatten under Ornäsbjörken kommer att se ut när den är klar:) Väntar på att få börja att plantera i torven nu.
 Mossa på stenar är väldigt vackert tycker jag, speciellt vid den här tiden på året när man längtar efter grönt i allmänhet och färg i synnerhet:)
 Däremot är det inte lika vackert på gångplattorna :( Framför allt kan det bli mycket halt. Men det får vara så länge, nästa projekt är ju att göra om hela plattgången, vi får se när det blir:)1
Det har som ni märker inte hänt speciellt mycket denna helg, det mest spännande som hänt är att det blivit stopp i golvbrunnen på gamla gödselplattan:) Får kratta upp lite löv i morgon ur silen så det rinner undan :)

4 kommentarer:

 1. Kanske är det lika bra att det inte hänt så mycket. Ibland behöver man bara vara.
  Jag gillar också mossa på stenar.
  Ha det gott
  Annika

  SvaraRadera
 2. Hehhee! Först trodde jag att du hade skrivit något på latin:"Uti andanom!" ;-)))!

  Vilken fin vinterrabatt du har! Helfräck!

  /Anja

  SvaraRadera
 3. Dansklandet ser fint ut även så här års! Vi har snö så allt är dolt under ett barmhärtighetstäcke!
  Så tråkigt med växthuset men känner jag dig/er rätt så kommer det nya att bi helt fantastiskt!
  Tack för hälsningen!
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
 4. Så underbart att se ditt ansikte igen Laila:)

  SvaraRadera