lördag 24 januari 2015

Ett skyddande täcke!

Så här såg det ut i morse när jag vaknade:) Med en temperatur runt nollan, ja snarare under i några dagar lägger sig snön så vi slipper det här slaskiga blöta:) Ljus o vackert blir det också o det bästa av allt är att trädgården får ett skyddande täcke över sig:) Ett skyddande täcke eller i varje fall ett värmande har älsklingen just nu, den stackaren åkte på vinterkräksjuka i går eftermiddag och han fryser :( Vilket avskyvärt äckligt ord - Vinterkräksjuka!  Han har sprungit upp o ner på toa hela natten :( Så nu är det väl bara en tidsfråga innan jag åker på samma elände, blää. Tur vi har handsprit hemma och den använder jag så flitigt så det luktar alkohol om hela mig :) Typiskt att bli sjuk lagom till hans långledighet börjar, jaja det blir inte alltid som man tänkt sig :)

5 kommentarer:

 1. Idag kom det lite här också men det var mörkt när marken var täckt. Kanske jag hinner ut imorgon bitti en snabbis.
  Allt gott
  Annika
  ps Nu får vi skotta.....

  SvaraRadera
 2. Fy, så trist med vinterkräksjuka. Hoppas att du klarar dig.

  Här har vi också fått lite snö. Men jag har inga större förhoppningar om att den ska ligga kvar. Våren kan lika väl komma då.

  Kram, Karin

  SvaraRadera
 3. Fint med all snö men kräksjukan kan man vara utan. Hoppas du klarar dig. Handspriten borde väl göra susen.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 4. Vinterkräksjuka - inte roligt! Hoppas du slipper!
  Trädgården mår desto bättre nu!:-)
  Ha det gott! /Laila

  SvaraRadera
 5. Hej,

  Vi har inte mer snö här i Uppsala än vad Ni har. Det blir några minusgrader ena dagen sedan slaskar det nästa.

  Det är inte roligt med magsjuka. Hoppas att Du slipper. Min mellan dotter har vistats mycket på Barnkliniken på Gävle Sjukhus. Jag frågade då personalen hur de gjorde för att skydda sig från att bli smittade. De var ju mitt i. Så fort något barn kom in med magsjuka skyndade de sig till personalrummet och tog vitpeppar. De var stora konsumenter av vitpeppar. Endera sväljer man några hela korn eller också tar man malen på en sked och sväljer. Man kan skölja ned med vatten eller om man tror att alkohol har en positiv inverkan en mycket liten skvätt av sådan dryck.

  /Cristina

  SvaraRadera