torsdag 29 januari 2015

Som vanligt :)

 Kände mig lite som en kalv på grönbete i dag, efter att ha tillbringat de sista tre dagarna med att vara uppe i en kvart och sedan vila i en timma i soffan så kändes det underbart att i dag vakna o känna mig som vanligt :) Det "firade" vi genom att hälsa på svärmor på Kungälvs sjukhus. Hon har legat inne sedan i söndags då hon var väldigt dålig, ville inte äta och hade svårt att få i sig både mat o medicin.  Hade förväntat mig en svag och jättedålig människa men hon var förvånansvärt pigg, satt i dagrummet och kände till o med igen oss  :) Troligtvis får hon åka hem till sitt boende i morgon :) Nu har krokusen slagit ut i köksfönstret (den vi fick av TAG när vi höll föredrag) ser väldigt vårligt ut :) Vädret har i dag verkligen varierat först, i morse var det ösregn sedan rejäla snöflingor som senare övergick i mer regn. Blåst iskalla vindar har det också gjort för att på eftermiddagen låta solen skina en stund:) Vi passade på att handla lite i Kungälv och jag köpte en bok att läsa när Göran nu ska börja jobba natt efter sin långledighet. Vilken för övrigt vi inte hade så stor glädje av som sagt.
Boken är som ni ser Marie Jungstedts senaste, denna gång tillsammans med Ruben Eliassen :) Har läst alla hennes andra kriminalromaner om den Gotländske kommissarie Knutas när han löser olika fall på Gotland. Den här ska bli spännande eftersom den utspelar sig på en annan ö nämligen på Gran Canaria. I morgon är det fredag igen, fattar inte vart veckorna tar vägen.

8 kommentarer:

 1. Skönt att ni är som vanligt!
  Jungstedt är även en av mina favoriter! Eftersom jag har bott på GC måste jag givetvis skaffa denna hennes senaste. Undrar om det blir annorlunda när hon har en medförfattare?...
  Ha det gott! /Laila

  SvaraRadera
 2. Härligt att höra att du är igång igen.
  Gott med en bok till helgen.
  Ha det skönt.
  Annika

  SvaraRadera
 3. Gott att ni piggat på er.
  Här fick jag nästan lite vårkänning i förmiddags när jag hittade två utslagna gullvivor, men nu är de begravda under 1 dm snö.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 4. Skönt att du piggnat till. Här var det härligt vinterväder idag på eftermiddagen så det blev en tur i spåret.
  Önskar er en härlig helg!
  Birgitta

  SvaraRadera
 5. Härligt att ni är friska igen Jag måste få fråga dej om det är du som bett att få lägga till mig i ditt yrkesnätverk på LinkedIn ???
  Jag kan för lite om data så ja våga inte klicka in mej Du kan PMa mej på FB med besked hur jag ska agera.
  Allt gott för kommande vår i trädgården Kram
  Ingrid

  SvaraRadera
 6. Visst värdesätter man hälsan efter en tids sjukdom. Skönt att du är på benen igen! N u har du skaffat dig ytterligare motståndskraft mot diverse "fiender"!
  /Anja

  SvaraRadera
 7. Visst värdesätter man hälsan efter en tids sjukdom. Skönt att du är på benen igen! N u har du skaffat dig ytterligare motståndskraft mot diverse "fiender"!
  /Anja

  SvaraRadera
 8. Visst värdesätter man hälsan efter en tids sjukdom. Skönt att du är på benen igen! N u har du skaffat dig ytterligare motståndskraft mot diverse "fiender"!
  /Anja

  SvaraRadera