lördag 22 november 2014

Dränkta i solsken!

 Idag var vi uppe med tuppen för vi skulle till Botan och Rhododendronsällskapet som hade träff där i dag:) Efter yrvakna morgonbestyr, påklädning o frukost var det dags att gå och döm om min förvåning när jag öppnade ytterdörren - KLART VÄDER!! Inget regn eller gråmulen dag så långt ögat nådde:) 
 Solen som vi inte sett på minst en vecka lyste nu med sina efterlängtade strålar på strandkanten mitt emot Tjärtången (udden utanför oss t.h) ...............
................ tittade jag lite längre till vänster så var hela strandremsan o bergen dränkta i solsken, vilken ljuvlig syn:) Hoppas att det fina vädret fortsätter i morgon :)

5 kommentarer:

 1. Ljuvligheters ljuvlighet var det o få en solsnutt igen <3
  Ha´t himla gôrgôtt
  Nina

  SvaraRadera
 2. Grattis till en fin och rolig dag.

  Det skulle bli sol även här idag men istället blev lite smådugg. Men det var inget hinder för att gräva ner lökar.
  Fast det hade ju varit trevligt med lite sol.
  Annika

  SvaraRadera
 3. Hejsan!

  Vill bara säga att den stora bilden till bloggen är så oerhört vacker. Gruset, väl valda växter och sparsam plantering gör det hela så elegant och smakfullt.

  Hälsningar

  /Gunilla

  SvaraRadera
 4. Tack Gunilla! Jag suger åt mig dina fina ord :)

  SvaraRadera
 5. Så fint ljuset faller på udden! Här lever vi i mörker, men det går rätt bra. Ett morgonljus på frukostbordet sätter stämningen och sen kör jag på. Om du med Botan menar Botaniska i Göteborg blir jag uppriktigt avundsjuk. Vilket fantastiskt ställe att ha tillgång till och hålla möten på.
  Så ser jag att nya rabatten har blivit färdig. Så flitiga ni varit i höst och snyggt blir det.
  Kram Anette

  SvaraRadera