tisdag 25 november 2014

Det lyser och flammar!

Även idag har har det varit blå himmel och sol även om jag inte har någon sol just runt vårt hus då berget bakom skymmer, men jag åkte iväg en stund och då var det ljuvligt att vara tvungen att fälla ner solskyddet i bilen för att inte bli bländad:) Åkte iväg för att införskaffa nya adventsljusstakar då de gamla  gjort sitt, det hjälpte inte att byta lamporna men man får väl vara tacksam att de fungerat i alla fall i 10 år:) Ska visa dem jag köpte senare:) Hittade även det här ljuset som ser ut som ett vanligt blockljus men går på batteri och timer:) Det passar mig utmärkt att ha i lyktan på utsidan utan att jag behöver vara rätt för att det tar eld, det "flammar" även lite granna:) 

1 kommentar:

  1. Den lilla lyktan är så söt, tänk vad några ljuspunkter kan pigga upp. I går hade vi faktiskt solsken och det blev lite trädgårdsarbete i det fina vädret men nu är det kallt, kombinerat med en dimma som inte släpper taget. Luftfuktigheten är 99% trots att det inte ens regnar och ljuset orkar inte tränga igenom den tjocka dimman.

    I helgen är det äntligen dags att släppa fram ljuset i våra fönster och snart är det vintersolstånd när minuterna börja ticka till ljusets fördel för varje dygn som går.

    SvaraRadera