måndag 4 november 2013

Börjat så smått igen!

Efter att ha haft en liten "viloperiod" från köksrenoveringen, har vi nu börjat så smått i hallen:) Nu är det gamla golvet (klinkers) borta och Göran har börjat att sätta upp det nya taket. Vi har hängt en gammal lampa provisoriskt eftersom den ordinarie plafonden var i vägen:)  Lite el ska dras om i väggen vid dörren innan vi kan sätta upp gipsskivor där. Nu är det bara resten kvar:))

5 kommentarer:

 1. Sååå renoveringsdags igen :) men det är kul och det hör ju vintern till att fixa inomhus. Vi har också en del att göra men nu har maken en resperiod så vi får vänta lite.
  Läser om dina Amaryllislökar och jag inser att jag inte köpt någon än! Det tar ju lite tid på sig, så det är nog dags för inköp. Längar faktiskt efter Hyacinter, som också hör vintern till :) Ha en bra vecka ♥

  SvaraRadera
 2. Även vi utvidgar ständigt vårt renoveringsprojekt! Stökigt och bökigt medan det varar men förhoppningsvis mycket tillfredsställande när allt är klart. Hoppas du/ni trivs med det nya fina köket!
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
 3. Så duktiga ni är! Nu, när ni är snart klara med ert så kanske det kliar tillräckligt i renoveringsfingrarna för en drive hemma hos mig....;-)?!
  - Va sa du? Sa du nej? Jo, jo. Det är precis som det brukar...;-)! /Anja

  SvaraRadera
 4. ÅÅ idag är din header en lisa för själen, vi har snö ute:(
  Så ni fortsätter med renovering, börjar men på ett ställe brukar det följa med nått nytt projekt!!Ska bli kul att se hur det blir sen.
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 5. Kanske hinner ni klart till jul ;-))
  Ha det gott
  Birgitta

  SvaraRadera