lördag 28 september 2013

Utsikt!

 Den här utsikten har jag från mitt ena köksfönster, idag vid 7.30 var det extra härligt att titta ut:)
 Flyttade jag blicken och kameran lite till höger såg jag hur morgondimman låg kvar över ängen. Efter bara 10 minuter var det magiska ljuset borta och solens strålar lyste upp världen till ännu en vacker och klar höstdag:)
 I går var vi på bokmässan, en av årets höjdpunkter;) som vanligt var det Göran, Emma (dottern) och barnbarnet. Nicholas har varit med sedan han var 1 år så det är tredje gången för honom nu:) Han pilade iväg och slog sig ner och lyssnade väldigt fascinerad på en kvinnlig författare som berättade om sin senaste bok, när hon var klar applåderade han intensivt:) 
 Har man med en treåring med väldigt mycket spring i benen är det inte så lätt att kunna hitta något till sig själv men det är roligt ändå:) Det här kom jag i alla fall hem med:)

2 kommentarer:

 1. Måste vara underbart att vakna upp med den utsikten.

  Det var länge sedan jag var på bokmässan. Det brukar vara en kul men en smula kaotiskt. Här är bokhyllorna fulla så nyinköp begränsas till ett minimum. Istället försöker jag sälja böcker som bara står och samlar damm.Med den målsättningen blir det dumt att utsätta sig för alla de frestelser bokmässan utsätter sina besökare för. Men jag saknar ändå känslan att bära hem en kasse med nya olästa böcker.

  SvaraRadera
 2. Så vackert!
  Vad vore livet utan böcker? Visst är det underbart att stå med ett gäng nya olästa böcker i handen. Önskar dig mången god lässtund framöver.
  Monica W

  SvaraRadera