tisdag 20 augusti 2013

Bröllopsdag!

I dag firar vi marmorbröllop dvs 36 år:) Det firade vi med att åka till Fjällbacka. Har alltid velat åka dit och i dag blev det alltså verklighet:) Vädret var på sitt bästa humör och det var mycket människor i farten:) Vi njöt av alla fina, mysiga gamla hus och trädgårdar. Den här pelargonen var urläcker!
 Det var som sagt mycket människor i rörelse men de flesta var nog turister som satt i solen på bryggan och åt lunch eller en glass:)

 Snacka om att bo strandnära:) Fast bada i hamnen är nog ingen hit, såg rätt smutsigt ut vattnet.

 Så många fina och charmiga uthus och bodar.
Fast vi redan är inne i mitten av augusti och slutet av säsongen så var det väldigt mycket båtar fortfarande, kan ju bara ana hur många det är under högsäsong:) Efter att ha vandrat runt och sett oss omkring på denna underbart vackra plats så gick vi och åt en fantastisk god lunch på "lilla berith" innan vi åkte hem:)

4 kommentarer:

  1. från min sida är det dåligt med komentarer igen, men glad att jag tittade in dag så att jag kan säga grattis till er//Britt

    SvaraRadera
  2. Marmorbröllop har jag aldrig hört talas om men hur som helst ni verkar ha haft en underbar dag! Vi har gamla goda vänner med släktgård i Fjällbacka men har aldrig haft tillfälle att besöka stället. Nu fick vi en glimt tack vare ditt inlägg!
    Ha det gott!/Laila

    SvaraRadera
  3. Hejsan

    Grattis på bröllopsdagen........det är sååå fint i Fjällbacka.....har varit där ett par gånger själv och åker gärna dit igen.

    SvaraRadera