tisdag 13 augusti 2013

Lite köksbilder!

 Idag började Göran att riva ytterdörren och "fönsterväggen" i vår hall. Hasse (snickaren) har varit ledig i går och i dag så i morgon när han kommer kan han börja direkt med att sätta in den nya ytterdörren:) Det är glasrutor i den så det blir en hel vägg bredvid istället nu:) Lite ljusinsläpp vill man ju ha:)
 Just nu ser det alltså ut så här, två masonitskivor sitter för öppningen så att inga obehöriga kan ta sig in:)  Tur att det bara är över natten för det känns lite konstigt att gå ut genom källardörren och jag gillar inte heller att det låter som om dörren är öppen (vilket den ju är:))
 Nu hoppas jag att köket blir klart denna veckan, det är inte mycket kvar- "brädan" från krönlisten till taket som ni ser och alla golv,tak och hörnlister. Så här ser det ut nu, dörren in till köket är till vänster om vitrinskåpen.
 Här kan ni se resten av denna sidan, valvet till höger leder in till vardagsrummet.
Här syns alltså ingången till köket från hallen) Här fattas lite krönlist ännu så jag kan inte plocka in något i överskåpen ännu. Skyddsplasten är inte heller bortplockad från diskbänken och skyddspappen på golvet är kvar.
Här är bilden tagen från vitrinskåpen ungefär, mot platsen där matbordet ska stå när allt är klart. Gardinerna är klara och jag väntar bara på att listerna kommer upp så att jag kan sätta upp gardinstängerna:) Det blir så bra så bra:)

6 kommentarer:

 1. Så kanon fint det blir! Ljust och fräscht . Ska bli kul att se sen när alla detaljer kommer på plats. Du måste fortsätt sätta ut bilder. Kram

  SvaraRadera
 2. ÅÅ så fint och ljust du kommer att få!!Supersnyggt!!
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 3. Såå fint! Gillar stora kök, viktigaste rummet ! Där kommer ni att "bo" i fortsättningen!!!
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
 4. Hejsan

  Köket ser ut att bli väldigt fint.....det är kul att hålla på så där med att bygga och renorvera.

  SvaraRadera
 5. Jättefint kök..så fin färgsättning var är köket inköpt ?

  SvaraRadera