måndag 24 juni 2013

Nu är det inte mycket kvar av det gamla:)

 Ja, nu har vi alltså nästan fått bort allt i köket bara spisen återstår att bära ut på logen och kyl o frys ska in till vardagsrummet där de får stå tills vidare:) Så här såg det alltså ut innan, inget vidare foto men ni kan se lite i alla fall:)
 Från början var det två rum här så det är/var olika tak, det ska dras ny el både i tak och väggar därav de nerrivna innerväggarna. Alla tre fönstren ska bytas och...........
.......så här ser det ut från andra hållet och diskbänken som förut var där ni ser kaklet ska nu bli under fönstret:)) Nu börjar det att hända lite:)

7 kommentarer:

 1. Lycka till, jag önskar också att vi börjar nån gång med vårt...;)
  Ha en fin dag,Karla.

  SvaraRadera
 2. Hejsan

  Oj det ser ut att bli en betydlig förbättring och en större plats. Om jag inte tolkar bilderna fel har ni alltså också tagit bort en halvvägg?

  SvaraRadera
 3. Stor köksmakeover ser jag! Även här är det gerjer på g. Vi hade snickaren här idag för att diskutera och få offert på ombyggnad av bl.a. vårt torpakök:) Ditt inlägg påminde mig om vikten av att komma ihåg att ta före-bilder! Tack! Är rätt usel på att dokumentera, sätter bara igång och efteråt slår det mig att det hade varit roligt att se hur det såg ut innan.
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
 4. Copterman: det är riktigt. För tjugo år sedan ungefär var det två rum här, kök och matplats från vardagsrummet. Den bit vägg som blev kvar efter rivning tas nu bort för att få ett mer enhetligt kök:)
  Laila: Tyvärr glömde jag bort att fota före-bilder jag också, den här var den enda som jag hittade och den är från 2011:)

  SvaraRadera
 5. Vad roligt att ni kommit så långt. Drömmen går snart i uppfyllelse :-))
  Ha det gott
  Birgitta

  SvaraRadera
 6. Oh vad spännande,,ser fram emot färdig bilder.Ha en go vecka kram Monica

  SvaraRadera
 7. Parasisbusken är så fin, kul med nytt kök!

  SvaraRadera