söndag 30 juni 2013

Äntligen på gång!

 Idag har jag äntligen kunnat rensa färdigt den rabatten som jag på började i fredags, det har inte regnat på hela dagen:)  Nu har jag gått in för dagen (måste tänka på ryggen) Tog en sväng med kameran innan och nu blommar bland annat Lilium martagon hybr. Arabien Night' Visst är den fin;)
 Även Lilium martagon hybr. 'Claude Shride' blommar, lika fin den;)
 Efter min rejäla nerklippning för två år sedan blommar nu åter Buddleja alternifolia (Sommarbuddleja) Den doftar ljuvligt!
För första gången blommar även Paeoni lactiflora 'Charles Burgess' Ser dock lite bedagad ut eftersom jag inte riktigt såg den först eftersom den växte inne i en stor hortensia, nu har vi klippt bort de nedersta grenarna på hortensian så att pionen och andra växter får mer sol:)
Undra om jag kan sova i natt, i morgon kommer snickaren och börjar med att sätta in de nya fönstren:)) även elektrikern kommer så nu är det ÄNTLIGEN PÅ GÅNG!!

5 kommentarer:

 1. Vilken häftig lilja! Och buddlejan - är den lika blå i verkligheten?!
  Jag tycker att den ser helt underbar ut din trädgård! Många inspirerande kombinationer och den där Lykkefund - helt otrolig! Fortsätt att gå på känsla och impuls!
  Ha det gott och lycka till med köket!!/Laila

  SvaraRadera
 2. Åhhh så fina blommor! Liljorna är ju helt underbara!
  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 3. Laila: Buddlejan är verkligen å blå eller blålila kanske man kan säga:) Men Lykkefund vet jag inte att jag har någon:))

  SvaraRadera
 4. Hejsan

  Oj ja hantverkare är sååå tidiga av sig ibland. Nya fönster? Treglas kan jag tänka mig? Det är skönt få nyrenorverat och fixat ibland, både ute och inne.

  SvaraRadera
 5. Hej, Monica.
  I det första fotot Martagon Hybrid "solig morgon" (inte "Arabian Night")
  Bästa hälsningar från Ryssland
  Igor

  SvaraRadera