tisdag 12 mars 2013

Tidig leverans!

 Igår kväll fick Göran ett sms att ett paket från Bourdillon fanns på postens utlämningsställe (Almö Livs) ;) Vi åkte och hämtade det direkt och nu har jag packat upp de beställda dagliljorna, både mina och de andras som var ned på beställningen denna gången:) Det får plats en hel del i en kartong:) Den här gången beställde jag mest sådana som jag redan har, bra att ha lite till försäljning när det kommer besökare:) Det blev dock 3 stycken för mig nya i år och det var 'Ivory Marble' , 'Little Papoose' och 'Alicia'.

 Här har jag delat och krukat upp de jag ska sälja. Det brukar vara lagom att få plantorna i slutet av mars då hinner jag att driva dem så att det blir fina plantor att plantera ut eller att sälja när säsongen börjar  men den här gången skickade de dem alltså redan nu. Fransmännen är lite dåliga på att läsa annat än själva beställningen:)
Det är lättare att sälja dagliljor som man har och känner till och dessa bilder nedan är just sådana som jag har och som jag har beställt mer av i år:)


H. 'Illiny Jackpot'H. 'Jan´s Twister'

H.'Kara Kum'

H. 'Lake Norman Spider'

H. 'Tender Love'

H. 'Chicago Candy Cane'

3 kommentarer:

 1. Det där ser ju väldigt löftesrikt ut! Tender love, aaah...Då har du vår inomhus i alla fall. Jag ska försöka jobba upp lite vårkänsla och författa årets första Tant Grön-krönika. Brukar ta en liten runda i trädgården för att få inspiration, men där är ju inte så värst mycket att glädjas åt än. Det får bli en tur runt fönsterbrädorna istället.Ha en trevlig tisdag!

  SvaraRadera
 2. Kul att det iallafall blev tre nya sorter till dig. Visst är det både roligt och spännande när beställningarna 'droppar' in.
  Ha det gott
  Birgitta

  SvaraRadera
 3. Vilka godingar! De blir garanterat uppskattade av besökarna.
  Kram Ester

  SvaraRadera