torsdag 21 mars 2013

Elddop!

 Nu är den andra trädgårdssoffan färdigmålad. Nu ska den torka ordentligt och sedan åker den ut på sin plats;) Vinden är lika isande kall idag men solen skiner i alla fall:) Det ser lite roligare ut då även om det är både kalt och tomt på grönska i trädgården just nu.
Detta ser ju lite mer inbjudande och lummigt ut eller hur:) Samma plats fast i början av juni:)
I morgon bär det av till Helsingborg, incheckning på hotellet och sedan tar vi färjan över till Helsingör. Tänkte ta oss en dag i den danska staden och ha det mysigt:) Hoppas att vädret är bättre än här men troligtvis inte:( Vi får ta det som det är - inte mycket annat att göra:) Tänkte äta en god middag ute på stan eller på hotellet på kvällen och förbereda oss inför elddopet på lördag  när vi ska hålla vårt första föredrag för Svenska Rhododendronsällskapet Sofierokretsen om vår trädgård:)

8 kommentarer:

 1. Visst längtar man efter värme nu!!
  Det kanske är lite varmare nere i skåneland:-)
  Lycka till med föredraget det kommer att gå jättebra ska ni se!
  Ha det så trevligt i Danmark också!
  Kram M-L

  SvaraRadera
 2. Ja man får göra det man kan för att få det lite roligare denna vår!

  Lycka till!

  Veronica

  SvaraRadera
 3. Åååå, har ni blåregn i trädgården! Så avundsjuk jag blir. Hos oss med nära nog norrlandsklimat går det inte att ha den tyvärr.
  Lycka till med föredraget!
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
 4. JA Du.. Det kunde ju absolut inte vara sämre väder än det är just nu, när man TROR att det skulle vara Vårgrönska o solvarmt att titta in i mysiga Helsingör. Det är lite tråkigt , för där är ju verkligen mysigt. Tror nog att Ni hittar ngt att gotta Er med ändå o lycka till med föredraget.
  Ninnekram

  SvaraRadera
 5. Hej hopp.. här är jag! =)så trevligt det låter med lite minisemester, ja inte mycket man kan göra åt denna vinterkyla.. bara o gilla läget så att säga! ha det riktigt trevligt på er lilla tripp!

  SvaraRadera
 6. Du är modig du som ger dig ut i kylan! Jag vägrar... och hade jag haft hund, så hade den fått gå ut själv ;)

  Men vilket underbart blåregn!!!! Jag har alltid undrat om jag skulle kunna ha det, men jag tror min blöta, kalla lerjord skulle ta död på den, det blir nog varmt och gott hos dig bland stenar och berg.

  Nu har jag sett de berömda sofforna, fick scrolla bakåt i tiden innan jag hittade en bild och det blir så fint med engelsk röd. Tror jag hade en soffa i liknande färg men den blev tillslut så dålig att den blev brasved ;)

  Ha en trevlig tripp till grannlandet och lycka till med föreläsningen, det går säkert jättebra :) Kram ♥

  SvaraRadera
 7. Ha en trevlig resa, man kan behöva nått roligt att göra denna vår.Lycka till med föreläsningen!!
  Ha en underbar helg!!

  SvaraRadera
 8. Åh, så fint! Jag vågar inte ens drömma om ett blåregn, men innert inne så är det nog drömmen. Är det väldigt svårskött och känsligt?

  Solsken
  //Linda

  SvaraRadera