måndag 18 mars 2013

Senare än förra året!

 Vid den här tiden förra året hade snödropparna kommit så här långt, vi hade börjat att vårstäda i rabatterna och våren var verkligen här:)
 Även krokusen lyste i rabatterna och förstärkte känslan av att våren hade anlänt, i dag finns det inte ens knoppar, bara lite grönt har visat sig:( Snön som föll i går har töat bort men det är isande kallt i vinden- nästan storm i byarna skulle jag tro. Marken är stelfrusen och det ska bli spännande att se när man kan börja att vårstäda i år? Vill helst sitta inne och kura, men som den trädgårdsfreak man är så drar det våldsamt i trädgårdstarmen just nu vilken skapar inre konflikter:(
Tur att man kan kolla på alla novemberkaktusarna i köksfönstret:) Där kan jag samla lite kraft emellanåt när solen tittar in och belyser alla ljuvliga blommor:)

5 kommentarer:

 1. Jovisst var våren tidig förra året men, du har kanske glömt att april var rena skämtet med snö, frost och eländes elände! För att inte prata om sommaren...;(! Jag hade trädgårdsvisning den 19 maj och lövträden och buskar hade inte börjat att så ut! /Anja

  SvaraRadera
 2. Vi klarade oss rätt bra i april förra året, det var några frostnätter men vi klarade oss ifrån snö:) Men det blev ett litet bakslag i vädret det har du rätt i:) Man glömmer det man inte vill komma ihåg vet du:))

  SvaraRadera
 3. Instämmer i Anjas kommentar - visserligen var mars underbar men april var rena skräcken! Varför blir man aldrig riktigt nöjd? Har själv blivit en riktig gnällspik när det gäller vädret men i perspektiv så finns det ju faktiskt viktigare saker än en eller annan utslagen krukus på rätt dag - eller?
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
 4. Ja våren verkar inte vilja komma än riktigt. Kung Bore biter sig fast och Gumman tö orkar inte sopa bort han...än.
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 5. Gode billeder.
  Ja foråret lader vente på sig, men mon ikke den kommer når vi når frem til april.
  Hvor er dine kaktus fine.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god dag.

  SvaraRadera