fredag 25 september 2009

Idag har jag varit i Marstrand och hälsat på min moster o morbror. Vi, min moster och jag trotsade vindarna och promenerade på kajen i ett på människor nästan öde Marstrand en enorm skillnad på bara en månad eller två.  Inte mycket affärer är öppna heller men "min" butik som jag alltid varje år handlar i var öppen. Handlar gör jag vid denna tiden på året  för att det nu är REA. Fick tag på en jättesnygg vit tröja som kostat 495:- och nu såldes för 145:- Sånt gillar jag;-))


I en annan liten butik som var öppen hittade jag denna lilla krona för värmeljus eller vad man vill ha den till. Jag placerade den på en skifferplatta för att det inte ska vara någon brandrisk. Jag föll för den här direkt.


I en blomsteraffär i Ytterby, Kungälv hittade jag det här fina fågelbordet, fast jag vet inte än om jag ska använda det till just det.
Sen var jag bara tvungen att visa en av mina älsklingar Ayla 13 år, hon sov så gott på stolen i hallen men vaknade när blixten knäppte till. Förlåt min lilla prinsessa.

6 kommentarer:

 1. Älskar det söta fågelbordet!! Du gör alltid sådana fynd du :)

  SvaraRadera
 2. Ja, jag hade tur denna gången för det var bara en tillfällighet att jag var i den blomsteraffären;-)

  SvaraRadera
 3. Suck så mycket vackert!
  Är faktiskt lite avis :o)!
  Fast bara lite.... jag skall INTE ha någon mer kisse ;o)!
  Linda

  SvaraRadera
 4. Uppdaterade min blogg idag...Kolla in så kan du få se ett foto från när jag och Hampus förlovade oss... och lite annat smått och gott :)

  SvaraRadera
 5. Stilig krona, passar bra som ljushållare. Med ett värmeljus i ett glas kan det kanske till och med stå ute i höstmörket.
  / Marie

  SvaraRadera
 6. Det är en ljushållare inuti Marie;-) så jag använder den redan som en ljuskrona. Vilken fin blogg du har kommer att titta in där emellanåt.

  SvaraRadera