torsdag 11 maj 2017

Minst ett par veckor försenat!

 Nu har den lilla Acer palmatum 'Kotohime' ändrat färg från rött till mer åt det gröna hållet, och tack o lov har inte frostnätterna skadat den (bara liiite nattfrost)
Däremot är det en stor skillnad utvecklingsmässigt, så här såg den ut samma datum förra året. Så den (och annat) är ett par veckor senare i år minst. Men snart kommer värmen och då lär det komma i kapp snabbt som ögat :)

Nu börjar datorn sega sig mer o mer för varje dag, jag måste ju fortfarande använda min dator när jag svarar på era bloggar eftersom inställningarna på lånedatorn gör att jag inte kan kommentera :( Men som sagt nu börjar det att bli svårt, vissa dagar fungerar den inte alls. Så slutar jag helt plötsligt att kommentera hos er så vet ni vad som hänt.

4 kommentarer:

 1. Kotohime var fin även om den är försenad. Ser gärna att det är lugnt lite till. Det är så mycket på gång samtidigt som jag måste resa.

  Låter trist med seg dator :(

  Ha det gott! Carina

  SvaraRadera
 2. Usch ja. Det är bara att huka sig och hoppas att växterna har förstånd att anpassa sig till temperaturen, inte till almanackan.
  Jobbigt när datorn strular. Kanske dags att köpa en ny? Min har också börjat bli lynnig...
  Kram/Laila

  SvaraRadera
 3. Tänk att jag trodde att allt skulle bli två veckor tidigare än normalt i mars....;-(
  Men, som du säger, allt kommer ikapp jättefort nu när det blir lite mer försommarlikt väder.

  Ha det gott!
  /Anja

  SvaraRadera
 4. Skönt att inte din vackra lönn tagit skada av frosten. Kul, eller kanske inte kul med tanke på den eländiga kylan vi har, men spännande med en bild från samma tid förra året där man verkligen ser skillnaden. Min nyplanterade japanska lönn (Osakazuki) har inte tyckt om kylan men kämpar på och ser i alla fall ut att klara sig. När värmen kommer, kommer det nog, som du skriver, att gå riktigt fort.

  Tråkigt med din dator. Datorstrul är frustrerande. Hoppas det löser sig.

  Kram Anna-Karin

  SvaraRadera