tisdag 29 mars 2016

Välkommen lilla Linnea!

I dag, fick vi ett nytt litet barnbarn :) Är så glad att föräldrarna valde namnet Linnea för det är ett så vackert namn :) Det är en mycket stolt storebror som vi hämtade på dagis idag :) Han ska sova här i natt och om en stund ska vi fira med film och godis :) 
Påskhelgen har kommit o gått i feberdimmor för mig, är fortfarande inte bra men hoppas att det släpper snart. Längtar ut till rabatterna men är väldigt trött. Hoppas att detta snart ger med sig så att jag, för det första kan få hålla om lilla Linnea och för det andra att jag ska orka att fortsätta att "våra" i rabatterna :)
Ha det gott alla :)

4 kommentarer:

 1. Oj oj, har du blivit sjuk, hoppas det inte är influensan för den var hemsk! Grattis till nya barnbarnen, håller med, Linnea är ett fint namn! Särskilt för oss växtnördar!
  Allt gott!/Laila

  SvaraRadera
 2. Grattis till den prinsessan.Ett fint namn har de valt också. Krya på dig vännen!!
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 3. Grattis till både det lilla barnbarnet och det vackra namnet! Vårtrötthet pratade man om förr. Att vara trött utan att vara i feberdimmorna. Själv är jag trött utan "anledning" - antagligen vårtrötthet ;-))!
  Att du är trött är ju helt normalt med allt du har fått vara med om! Förkylningar och influensor tät alltid på orket och dessutom en så stark upplevelse som ett litet, nytt barnbarn!
  Snar är du på benen och kan hålla i den lilla:-)!
  Ha det jättefint!
  /Anja

  SvaraRadera
 4. Grattis till den lilla nykomlingen. Förstår att alla vill vara med och bekanta sig med henne.
  Krya på dig å det snaraste.
  /Anette

  SvaraRadera