måndag 28 december 2015

Västkustvinter ;)

I går morse vaknade vi till ett vinterlandskap och några frostgrader. Det varade dock inte så länge för på eftermiddagen blev det plusgrader och regn. Det är ju så det brukar vara här på västkusten.  Men det var vackert så länge det varade :)
 I morse såg det ut så här, det mesta har försvunnit men lite är ju kvar i rabatterna. Det är 0-gradigt men det känns väldigt kyligt ändå så.............
........ kura framför brasan är skönt :) God fortsättning till er alla!

6 kommentarer:

 1. God fortsättning till dig också. Härligt med lite snö. Här blev den inte liggande denna gången utan regnade bort direkt. Härligt med brasa så här års.
  Allt gott
  Annika

  SvaraRadera
 2. God fortsättning önskar jag er också och snart så träffs vi :)

  SvaraRadera
 3. God fortsättning till dig också! Visst är det härligt med en brasa!
  /Anja

  SvaraRadera
 4. En skvätt snö är bättre än ingenting! Här fick vi några centimeter men också rejält kallt under två dygn. Nu tinar det upp lite, bara minus fem i kväll. Och brasan - ja den är oumbärlig så här års!
  God fortsättning!/Laila

  SvaraRadera
 5. Ja, en brasa skulle jag behöva just nu. Huset alldeles kallt i morse. Ser ut som vi har samma väder ungefär. Inte mycket snö här heller.
  Gott nytt
  Anette

  SvaraRadera
 6. Att kura framför brasan låter skönt! När jag var barn eldade mina föräldrar ofta i den öppna spisen och att sitta och titta på elden och glöden kan jag verkligen sakna ibland. Ett Gott Nytt År och god fortsättning till dig och de dina! Anna-Karin

  SvaraRadera