tisdag 15 december 2015

Dum idé?

För ett tag sedan gjorde Ernst Kirchsteiger en citrusvinäger i sitt program, det såg verkligen läckert ut så jag  försökte mig på att göra likadant :) Tyckte först att det var onödigt o dyrt att köpa ingredienserna men efter att jag upptäckte att min ICA-butik hade extrapris på både citroner o apelsiner så.......Nu står den där den färgglada burken, får se hur länge den håller sig fräsch. Ser ut att ha blivit lite grumlig redan efter en vecka så det var kanske en ovanligt dum idé av mig, ja ja man lär så länge man lever ;)

6 kommentarer:

 1. Vad är det för vätska du hällt på? Vanlig vitvinsvinäger? Blir säkert bra när du får silat den.... Hur länge är det tänkt att den ska stå o dra? Får nog gå in på play o kolla programmet 8-)
  Ha´t himla gôrgôtt
  Nina

  SvaraRadera
 2. Burken ser väldigt vacker ut där den står. Såg inte programmet men blir lite nyfiken. Ska den bara stå där och hur länge? Ska den silas av? Jag får nog gå in och titta i efterhand för jag tycker det ser riktigt gott ut, så det kanske inte alls blir så dumt det där....
  Allt Gott! Anna-Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har ingen aning om hur länge den ska/kan stå så här, det framgick inte om jag inte har missat den delen ;) Vi får se hur det blir :)

   Radera
 3. Citrusvinäger? Ska bli intressant att följa hur den utvecklas. Ser vacker ut där i krukan...
  Allt gott!/Laila

  SvaraRadera
 4. Ser väldigt fräscht ut i dessa tider.
  /anette

  SvaraRadera