tisdag 19 maj 2015

Resten av bilderna från söndagsresan!

Uppe vid huset fanns det ännu mer pioner, både arter och hybrider. En del hade slagit ut men många stod fortfarande i knopp så det skulle varit underbart att åka dit igen om en vecka eller två, då måste det se fantastiskt ut:)
 Här, framför huset var det en matta av ängsbräsma i svagt rosa. Så otroligt vackert i sin skirhet. En upptrampad stig gick tvärs igenom ner till den nedre delen av trädgården.
 Här fanns det mycket att titta på och man fick se sig för var man satte fötterna så man inte råkade trampa på någon liten sötnos som precis slagit ut.
 En växt som jag föll pladask för var den här, Anemone någonting den ska jag verkligen försöka att få tag i för WOW vad läcker den var :)
 Tillbaka igen uppe vid huset och här är vi på väg tillbaka igen ner till bilarna.
 Vackert mossklädd stengärdsgård.
 Rosa Trillium i ett gigantiskt parti, så många av denna skönhet har jag aldrig sett förr:)
Inte heller en sådan magnifik planta av lunddocka har jag sett förut, den trivdes uppenbarligen där den stod:) Det här var de sista bilderna från söndagsutflykten från mig, de andra åkte vidare till ytterligare en trädgård. Göran o jag åkte inte med dit eftersom vi hade lite att pyssla med hemma. Tack Birgitta för att du ordnade denna fantastiska resa för oss :)

4 kommentarer:

 1. Såmycket fint ni fick se!
  Ha´t himla gôrgôtt
  Nina

  SvaraRadera
 2. ÅÅÅÅ vilken underbar resa ni gjort. Lisas trädgård skulle jag också vilja se för att inte tala om Henriks :)
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 3. Vilket underbart bestånd av treblad! Lunddockebestånd av den storleken har jag däremot själv som består av både vita och de gråblå.
  Vilken härlig resa!
  /Anja

  SvaraRadera
 4. Ett minne för livet. Helt underbar - önskar mig en ny trädgård och så vill jag bo på landet :-)
  Ha det gott.
  Birgitta

  SvaraRadera