lördag 9 maj 2015

Nytt stalltak!

Då denna sida på stall/logtaket var i trängande behov av byte bestämde vi oss för att nu gick det inte att vänta längre. Göran kom på den underbara idén att lägga på kanalplast i stället för det befintliga och på så sätt kunna göra om själva logdelen till ett orangeri vad det lider :) Här hade snickarna fått upp ställning och börjat riva det gamla taket.
 Kortsidan fick sina, sedan länge efterlängtade dörrar:)
 Inte alltid det blir som man tänkt :( Tyckte verkligen synd om killarna i detta vädret. När regnet så småningom slutade började det blåsa halv storm så man kan ju säga att vädret inte var optimalt när det gällde att få upp stora plastskivor som vinden fångade.
Men efter regn kom sol och nu var det bara lite småplock kvar och i dag river de ställningarna. Synd att de inte kunde fått stå kvar i några dagar till så att Göran kunnat komma åt att måla, men man kan inte få allt här i världen :) Nu kan vi allt eftersom fixa o dona inne på logen och kanske  få till ett orangeri vi får väl se hur det går, ljust o fint blev det i alla fall där inne :)

8 kommentarer:

 1. Så bra det blir, fantastiskt bra idé med orangeri.
  /Anette

  SvaraRadera
 2. Men har ni redan gjort detta! Det blir ju kanonbra, ska bli kul att se. Läste om svärmor i förra inlägget också. Så jobbigt och tungt för er. Hälsa Göran och så ses vi i morgon.

  SvaraRadera
 3. Men, oh vad snyggt det blev! Jättebra idé! Ser fram emot fler bilder! :) Mia

  SvaraRadera
 4. Underbart! Kommer o bli kanon <3
  Ha´t himla gôrgôtt
  Nina

  SvaraRadera
 5. Jamen, det blir ju suveränt!

  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 6. Så fantastiskt fint! Grattis Göran till den snilleblixten!
  Allt gott!
  Laila

  SvaraRadera
 7. Vilken fin ide med kanalplast. Och ett eget orangeri är ju fantastiskt.

  Ha det gott

  SvaraRadera